PriZm
Üye
Ben bi anlik hevesle adroide gectim. Ama pisman oldumn8de hep yeni heyecanlanlar yasiyodum ama ayn heyecani galaxy de pek yasayamadim. Pek donanimi yok. Ustelil sarji da cok dayanmiyor. Diyecegim sadece isletim sistemi alma.. Oyun uygulamaya pek onem vermiyorsan android alma. Ben en. Kksa zamandanokiaya donmek istiyorum sende benim gibi pisman olma
Bi arastirayim o zaman. Nokia meselesie gelirsek wp7yi bekliyorum. Telefonlarin tasarimlari. Guzel geldi
----------Eklendi @ 21:54:08 ---------- Yazıldı @ 21:44:31 ----------
Yanlis arastrmadiysam asiri kaba bisey. Konu sahibi arkadasi da unutmayalim bence belle beta haliyle bile cok. Cok guzel. Galaxy s 2 yada 3d ekranli ustun bi cihaza 1.500-2000 veremeicekse. Hic android alma bence. Su ablami kafaliyip n8 i geri alabilsem keskene guzel hdmidan film izliyodum usb otg fm verici ve kamera da cabasi. Galaxy de neymis keske almasaydim
Doğru söze ne denirBi arastirayim o zaman. Nokia meselesie gelirsek wp7yi bekliyorum. Telefonlarin tasarimlari. Guzel geldi
----------Eklendi @ 21:54:08 ---------- Yazıldı @ 21:44:31 ----------
Yanlis arastrmadiysam asiri kaba bisey. Konu sahibi arkadasi da unutmayalim bence belle beta haliyle bile cok. Cok guzel. Galaxy s 2 yada 3d ekranli ustun bi cihaza 1.500-2000 veremeicekse. Hic android alma bence. Su ablami kafaliyip n8 i geri alabilsem keskene guzel hdmidan film izliyodum usb otg fm verici ve kamera da cabasi. Galaxy de neymis keske almasaydim
Suriyle. Launcher widget duvar kagidi degistirdim ama tik yokn8i her gordugumde gozumu alamiyorum ama belle bi baska hele su androidde 120 sn. İcin gorunurluk ne sacma bisey en son dun iphone benzeri bi tus kilidi kurdum. Home tusuna basinca kilit aktiflikten cikiyo sinir. Krizine. Girdim bitaktim teli 5310 var bi tane onu kullaniyom bi kac haftadir zaten androidden daha cok çekici geliyor
kurtuluş40 ın bellesi muhteşem tavsiye ederimPeki bellede neler değişmiş yeni bişiler varmı takılma donma kasma varmı kullanan biri söylesin
ve ne zaman gelecek bu belle
neden boyle bir kiyaslama geregi duyuyorsunuz biri nokia iphone bir symbian biri android tamamen farkli kulvarlarda yarisan cihaz ve yazilimlar tercih meselesi ben nokia'dan vaz gecmem.Belle beklediğim gibi gelmezse android e geçmeyi düşünüyorum.
bende buna gülerim şahsi görüşüm kullanıcı dostu olmayan bir sistem android istediği kadar oyun uygulama olsun ayriyetten hiçbir andorid cihazın tasarımı ilgimi çekmiyor dalga geçtiğin mango bir sürü yerde geleceğin mobil işletim sistemi olarak gösteriliyor mangoyu eleştirmek için çok erken hatırlatırım andriod de geldiğinde yüz binlerce uygulama ile beraber gelmedi ayrıca microsoft gibi bi şirket uygulama konusunda hiç sıkıntı yaşamayacakdırBelle mi Android mi sorusuna lumia 800 ü bekle diyenlere sadece gülüyorum (Lumia 800 Windows Phone Mango 7.5) (((:
Tabiki Android. Neden ? Ufku açık. Fakat Symbian ın ne olacağı belli değil..
zaten flash lite var yeter o yha bn izlemek istediqim diziyi izliyom wallahmede takılmadan
GuZel bi ev ekrani olusturayim suna belki isinirim. Hala guzel bisey yapamadim. Cok takintiliyim bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?