Belle mi daha iyi android mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
Belle mi daha iyi android mi
Belle beklediğim gibi gelmezse android e geçmeyi düşünüyorum.

şıklık olarak belle derim widgetler felan çok hoş ama bildiğimiz üzere web tarama, uygulama çoğunluğu, esneklik vs. android daha iyidir tabii.

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
Peki bellede neler değişmiş yeni bişiler varmı takılma donma kasma varmı kullanan biri söylesin
ve ne zaman gelecek bu belle

Peki bellede neler değişmiş yeni bişiler varmı takılma donma kasma varmı kullanan biri söylesin
ve ne zaman gelecek bu belle

bana kalırsa 2012 den önce gelmez, genel görüş en geç aralık ayında çıkacak, başka bir teori de haftaya cuma çıkacak.
yani aralık sonunda çıkacak desem yanlış bir şey söylemiş olmam.

symbian, android ve bada'dan bıktım bu güncelleme konusunda. üç sistemin de kimi cihazı üst sürüm, kimi cihazları alt sürüm, kimine geliyor güncelleme kimine gelmiyor, bu konuda hakkını veren tek ios var, meego da yeni fırlayan sistem ama o da düzenli güncellemeler gelecekmiş gibi görünüyor hadi bakalım hayırlısı

ben lumia 800 ü bekliyorum belle beklediğim gibi gelmezse gelir gelmez almayı düşünüyorum eğer belle beklediğim gibi olursa bi kaç ay beklerim lumia için tasarımı beni benden alıyor

Eğer Symbian'ın sorunları, Belle sürümü ile de düzelmezse, açıkçası ben de Android'e geçmeyi düşünüyorum.
Samsung'un i8150 modelini çok beğendim mesela. Ya da Windows 7'li telefonlar iyi olursa onlara geçerim.

lumia 800ü bi incele derim

ben lumia 800 ü bekliyorum belle beklediğim gibi gelmezse gelir gelmez almayı düşünüyorum eğer belle beklediğim gibi olursa bi kaç ay beklerim lumia için tasarımı beni benden alıyor

Lumia 800'de ön kamera (görüntülü görüşme) yok, ayrıca hafızası artırılamıyor.
(Bir de normal Sim kart yerine Türkiye'de henüz yaygın olmayan MicroSim kart gerektiriyor. Telefonun arkasında kameranın altındaki Nokia kabartısı çok çabuk çiziliyor ve kullanıcıyı rahatsız eden bir görüntü oluşturuyor.)
Gerçekten her yönüyle mükemmel WP7'li modeller için biraz daha beklemeniz gerekecek.

Lumia 800'le ilgili incelemeler:

meg1ddo

Üye
asıl önemli olan işletim sistemi değil bence, arkalarındaki destektir (oyun uygulama vs.) ...

Belle'nin çok daha iyi bir symbian olacagını düşünüyorum ben...
Telefonlarımız Belle güncellemesine kavuştuktan sonra widget ve yeniliklerin dışında performans anlamındada daha hızlı ve stabil olacağına inanıyorum...
Eğer öyle olursa ki videolar ve açıklamalar onu gösteriyor Belle sayesinde Nokia'yı geçin asıl symbian büyük bir çıkışa geçer...
Düşünün bu işletim sistemini yazanlarda Nokia'dan kopmak istemeyeceklerdir çünkü böyle bir durumda symbian ölecek...
Onlarda daha kararlı, daha stabil ve daha fazla uygulama barındıran bir symbian için ellerinden geleni yapacaklar...
Özellikle 1 ghz'lık yeni Nokialarında gelmesiyle bence symbian işletim sisteminde büyük bir sıçrama olacak...
Nokiada aldığı kararı yeniden gözden geçirmek zorunda kalacak...

Açıkcası ben symbian hariç kullanabileceğim işletim sistemleri İOS ve MeeGo bunların dışında ne android nede W7 ilgimi çekiyor...
İkisinede çok soğuk bakıyorum...

Tepkiler: okitox

estelrev

Üye
bence işletim sisteminden çok telefonun teknik özellikleri önemli samsung galaxy s2 de android vodafonun 200 liraya verdiği telefonda android. Birde şunu belirmek isterim ki bende telefonumdan baya bi soğumuştum n8dir kendileri ama 2 gün önce bir laptop aldım oyun falan fişman neyse telefonu unuttum ve sadece telefon olarak kullanınca ve kısa yolculuklar sırasında oyun oynamak dışında fazla vakit geçirmediğimde tekrardan sevdim telefonumu. ayrıca oyun oyun diye kıvarananların birçoğu kendimden biliyorum oyun yokluğundan değil android kıskançlığından yapıyor yoksa biraz strateji oyunu meraklısı iseniz the settlers ile aylarca uğraşa bilirsiniz gerçekten çok komplike bir oyun.

bende cok muallakta kaliyorum bazen. bugun ne kadara aliyolar diye sordum mesala. maksat c7 nin piyasini bileyim diye aslinda isimi her yonuyle goruyo telefonum ama web haric. soyle bilgisayar tadinda nette sorf yapabilecegim bi telefon olsa durmam alirim hemen. ama nokiadan baska kullanmadigim icin digerlerine de guvenemiyorum.

PriZm

Üye
Belle:Görsellik,Hız

Android:Uygulama,Oyun,....,Google Desteği

Tepkiler: eerdogan85
Belle mi Android mi sorusuna lumia 800 ü bekle diyenlere sadece gülüyorum (Lumia 800 Windows Phone Mango 7.5) (((:

Tabiki Android. Neden ? Ufku açık. Fakat Symbian ın ne olacağı belli değil..

pRime.

Üye
Belle'in tek eksiği işlemciyi oc eden uygulamaların olmayışı bence. O da işlemci arm 11 olduğu için.

distakjo

Üye
hangi açıdan sorduğuna bqğlı. Eğer görsellik ve kullanım kolaylığı diyosan belle, uygulama ve oyun zenginliği diyosan android.

mcnpl4

Üye
Ben bi anlik hevesle adroide gectim. Ama pisman oldum n8de hep yeni heyecanlanlar yasiyodum ama ayn heyecani galaxy de pek yasayamadim. Pek donanimi yok. Ustelil sarji da cok dayanmiyor. Diyecegim sadece isletim sistemi alma.. Oyun uygulamaya pek onem vermiyorsan android alma. Ben en. Kksa zamandanokiaya donmek istiyorum sende benim gibi pisman olma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...