Belle Menü Düzeni

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umur ada

umur ada

Üye
    Konu Sahibi
Belle Menü Düzeni
arkadaşlar internette gezinirken şu temaya rastladım :

temalarında menü düzeni bizimkinden farklı.önceden baktığım üzere menü düzenini değiştirme konuları var fakat genelde yazı sorunu vb. var.fakat bu temada gayet güzel gözüküyor.bunu nasıl yaptığı hakkında fikri olan varsa paylaşabilirmi ?

buyrun bu da facebook sayfası buna benzer birçok teması mevcut :

örneğin ;

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bunların 3 de ev ekran i menü değil menüde sol tuş çıkış ok işareti dir bunda menü tuşu üç ver orta tus numara çevirme tuşu menüde bul ma tuşu farkettisen 3 ekranda operatör ismi aynı menüde menü yazar 3 cu resim menü olsa diğerlerinden farkı şey yazması gerekir ev ekranlarını kısa yolla doldurmuş bir ara 3. Ekranı bende yapmıştım kısa yollarla ama orjinal menüyü tutmuyor işte

benighted

benighted

Üye
bu resimdekiler ev ekranlarindan alinmis menuden degil onlarda zaten yazi falan sorunu olmuyor bende 4*5 menu duzeni kullaniyorum dedigim gibi ev ekranlarinda hangi temayi kullansam bu sekilde ama menuye gelince bazi ikonlar asiri derecede buyuyor yazilar biraz fazla asagida bide en alta gelen uc uygulamanin yazisi gozukmuuor.kullandigim bir kac tema var onlarda ikonlarda buyume problemi yasamiyorum bu duzenle birlikte guzel duran temalar da oldugu icin 3*4 e gecmek istemiyorum.

umur ada

umur ada

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar olay çözüldü sağolun :oke: konu kilitlenebilir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bu konuda fantasy landscape iyi bütün ikonlar aynı boyutta

Lumiance

Lumiance

Üye
dijital saat ile hava durumu şeyisi hoşuma gitti güzelmiş :)

mağazada 4,99 tl - Nphone diye arattırırsanız çıkıyor + widgetlar temaya dahil değilmiş. Olsaydı alırdım :/

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
temanın adı ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt