Belle Menü ---> Bakın bakalım beğenecek misiniz?

Menü yü beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Belle Menü ---> Bakın bakalım beğenecek misiniz?
Belle Menü beğendiniz mi?
Ev ekranı simgeleri tarzında bir menü.

Tepkiler: 'Sefer, iatis ve yunus_ 123
emek vermişsin ellerine sağlık.ama bence belleye klasörleme sistemi yakışmıyor.bana göre zaten belleyi belle yapan o menüyü tutup aşağı kaydırması diğer türlü anna gibi oluyor

Tepkiler: Esendağlı
bana lazım böle bişey 4x5 olsa bile yeter..

Bence ana ekran olabilir. Alt taraf degistirilmis sadece.

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
emek vermişsin ellerine sağlık.ama bence belleye klasörleme sistemi yakışmıyor.bana göre zaten belleyi belle yapan o menüyü tutup aşağı kaydırması diğer türlü anna gibi oluyor

Shell değil. İsteyen kaydırmalı kullanır isteyen klasörllü belle de her ikiside mevcut zaten. bu menünün kaydırmasız olduğunu nerden çıkardın sen benim klasör uygulama dizilişime bakma menü tasarımına bak.

awdil

Üye
Gayet guzel.Paylasirsan nasil yaptigini biz de deneriz.

tasarım güzel dostum. eğer menü düzeni ise çok güzel olmuş. Bizi de fazla meraklandirmadan açıklama yapsan mutlu oluruz valla seni tanımasam bazı kişiler gibi milleti kandırıyorsun diycem ama sen başkasın

- - - Eklendi - - -

umarım ana ekran değildir şimdi denedim çok benziyo çünkü

mcnpl4

Üye
bellenin menüsünde ikonlar niye bu kadar büyük.

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
üzgünüm ama photoshop bu ben sadece tasarım konusunda anket açtım amacım milleti kandırmak değil özür dilerim sadece bu modu yapmaya çalışacağım

homescreen oldugu belli zaten ikonların altındaki yazılardan...

sağol levent yapmışsın yine ama c7, n8, 701 veya 603 gibi bir cihazım olsaydı iyi olurdu c6-01 ve 700'de çok ufak olur

üzgünüm ama photoshop bu ben sadece tasarım konusunda anket açtım amacım milleti kandırmak değil özür dilerim sadece bu modu yapmaya çalışacağım

Biz meego style yaparken bunu düşündük menüyü iptal edip bunu koyalım diye

Tepkiler: yunus_ 123

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
shellin menü uid i alıp menü tuşuna atamak yeterli olur emin değilim yani ultra shell in sadece menüsü kullanılacak ama oda 4*5 olması kötü shell in kodlamasi dışarda ama 4*6 olur mu bilmiyorum uğraşıyorum bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...