Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
belle madness 2.1 yardım !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vaaab
Üye
Konu Sahibi
belle madness 2.1 yardım !
konunun altına yazdım ama bekledım bekledım ama cevap gelmedı sorunum mesajların oturumlara gelmemesı yanı tıkladıgımda gelen kutusundan acılması sınır bozucu bırsey nasıl duzeltılebılıyo bılen varsa yardım edebılırmı
n000k
Üye
mesajları aç. sonra sağ altta üst üste 3 çizgi varya ona tıkla ve klasörleri gör tıkla sonra sonra yine üst üste 3 çizgiye tıkla ve mesaj görünmümde oturumları seç. bu kadar
artı sadece madness ınkinde değil bütün cfw li belle lerde bu şekilde seçenek var kardeşim
[alikan]
Üye
Arkadaşın sunduğu öneri sorununuza çözüm olduysa bir teşekkürü çok görmeyiniz.
karasahinemre
Üye
ayrıca bu bi sorun değildir
hahcon
Üye
arkadaslar dün madness cfw güncelledim. fakat müzik çalar da müzik göremiyorum. depo hafızasında müzikler. ama bir türlü müzik çalar görmüyor müzikleri? nden olabilir?
arkadaslar dün madness cfw güncelledim. fakat müzik çalar da müzik göremiyorum. depo hafızasında müzikler. ama bir türlü müzik çalar görmüyor müzikleri? nden olabilir?
calısmaları devam edıyor.. aslında o kadar sorunu yok hatta hıc yok ben kullanıyorum ve bu halıyle bıle cok cok cok daha memnunum.. ama ıste kurtulus abı en ıyısı olması ıcın calısıyor..
calısmaları devam edıyor.. aslında o kadar sorunu yok hatta hıc yok ben kullanıyorum ve bu halıyle bıle cok cok cok daha memnunum.. ama ıste kurtulus abı en ıyısı olması ıcın calısıyor..