Belle ler naviye düşmeye başladı haberiniz olsun bırakın artık hacklı cfw leri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
germir

germir

Üye
    Konu Sahibi
Belle ler naviye düşmeye başladı haberiniz olsun bırakın artık hacklı cfw leri
[sıze=5]arkadaşlar symbian belle n8 den başlamak üzere navifirme düşmeye başlamış durumda yalnız navifirm şuan itibariyle çökmüş vaziyette[sıze=4][/sıze][/sıze]

• Beğen
Tepkiler: ciwan__47 ve kraldost

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya arkadaşım bunun içinmi konu açtın,mevcut konular zaten var

germir

germir

Üye
    Konu Sahibi
Nedek arkadaşım kötümü ettik yaw bi konu açalım dedik 2008 den beri üyeyim bitane konu açayım dedim başıma kalktın yaww

takozali

Üye
evet navi bitik durumda ... konu güzel eyvalla

sayokantürk

sayokantürk

Üye
naviyede düşsede hackten vazgeçilmez ustalar onuda hackler haberin için teşekkür dostum

• Beğen
Tepkiler: n000k
pasha14

pasha14

Üye
İyi iyi gelsin belle :D

kraldost

kraldost

Üye
ilk konu senden ilk beğenende benden:ehe

germir

germir

Üye
    Konu Sahibi
Tşk ederim saol

mh.

mh.

Üye
kurtulus40 arkadaşımız onuda cfw yapar cihaz jet gibi olur.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar hiç yüklemeyin berbat yani....:dry: kurtulus abininkinden sonra kanı gibi geliyo cidden..kurtulus abinin son versiyonu atın keyfinize bakın adam olmaz bu nokia.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
hack bile yaptım paylastım ama cııııııııııık hosuma gitmdi tavsiye etmem

Lugia

Lugia

Üye
arkadaşlar belle yüklemek istiyorum ama firmware update dedikten sonra product code kutusunu tıklıyorum ve "Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the Product cannot be identified" yazıyor ve hiçbir şey çıkmıyor. yardım edermisiniz ?!?

__piranha__

__piranha__

Üye
c6-01 için geldi mi naviye

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
bakin ben e7 aldim ikinci el yurt disindayim. Telefona signed programlari yukluyorum suan. Heralde ya hackli imis yada fabrika cikisi bole olabilir. Ben neden anna veya belle ile keyfimik kacirayimki. Bi suru dert, sonra onu hackleme ile igrasayim. N95 ten biliyorum bi hack yapacam diye ne kada4 ugrasiyordum. Yukluyorum keyfime bakiyorum. Hem annanin dikey klavyesi s3 gibi telefon modeli deil. T9 o kadar guzel oluyoki dikey modda sirf onun icin degistirmem

nublies

nublies

Üye
Nedek arkadaşım kötümü ettik yaw bi konu açalım dedik 2008 den beri üyeyim bitane konu açayım dedim başıma kalktın yaww

:) hadi ya güzel olmuş emektar kardeşim yakışır

SuaT6027

SuaT6027

Üye
cfw den vazgecmek mı ? kardes suan orjınal belle yuklu telefonumda.. tek artısı stabıl olması.. ama kurtulus bı bu orjınalı bı bellerse varyaa. offf.... tadından yenmez.. hem ısteklerımız telefoda hemde telefon stabıl olur...

germir

germir

Üye
    Konu Sahibi
belleler gelecekti fren patladı yolda kaldılar ah nokia ah rezaletsiz bi iş yaptığını görmedim hayırlısıyla bekliyoruz kısa zamanda gelecek ama işallah çok beklemeyiz

ali.oren

ali.oren

Üye
15.12 de gelicekmiş hepsine

ciwan__47

ciwan__47

Üye
ben navide c7'ye ait belle falan gormedim... sadece N8'de war..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt