Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
belle kullanan arkadaşlardan bir ricam olacak .!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meletim
Üye
Konu Sahibi
belle kullanan arkadaşlardan bir ricam olacak .!!
arkadaşlar hdmı koblosuyla tvden video izleyebilen varmı acaba yada deneyebilecek olan .. !!!
bellede çalıştıramadım cfw hazırlayanlarada sordum ama onlarda tam bilmiyor .. bende genel sorayım dedim çalıştırabilen varmı acaba hdmı koblosu bağladığı zaman video açabilen
polluxea♪
Üye
valla bende kablo olsa denerdim ama yok malesef...
meletim
Üye
Konu Sahibi
önemli deyil ilgilenmen yeter artık şansa görüp deneyen birisi çıkar elbet
engin_erg
Üye
valla dostum bende ing belle varken çalışmamıştı fakat şimdi türkçe var kurtuluş40 cfw sini kullandım çalışıyordu madness denemedim şimdiki çalışıyor mu bilmiyorum ama kurtuluş40'ın cfw'si çalışıyor rahatlıkla tv'ye bağlayabilirsin
meletim
Üye
Konu Sahibi
madness var şuan kullandığım kurtuluşun çalıştığı iyi oldu hdmı kablosuyla çalıştı demi tv out çıkışıyla deyil ?
engin_erg
Üye
HDMI'dan bağladım çalıştı bende normal tv out bağlantısı yapamıyorum kablo olmadığı için sadece HDMI bağlayabiliyorum
hucenuyar
Üye
Ben de deoldu aynı sorun mandess te çalışmadı kurtulus belledede çalışmadı ama ivo bellede vidyoları sorunsuz oynatıyodu ben de orjinal 25.007 sürümüne döndüm şimdi srunsuz oynatıyo vidyoları
Ben de deoldu aynı sorun mandess te çalışmadı kurtulus belledede çalışmadı ama ivo bellede vidyoları sorunsuz oynatıyodu ben de orjinal 25.007 sürümüne döndüm şimdi srunsuz oynatıyo vidyoları