çıkar usb den scandavia yı dead olarak at yani pr 1.1 i sonra belleyi normal flashla ancak anna türkçe dosyaları ile birleştirdim derken değişim işlemindenmi bahsediyorsun yoksa annanın uda ve rofs 2 dosyaları ilemi değiştirdin türkçe olsun diye öyle bi hata yaptıysan bellenin türkçe dosyaları farklı ama değişimden bahsediyorsan contentleri sileceksin sadece rofs2 rofs3 core ve uda kalacak 4 dosya ile flashlayacaksn
ilk flaşta öyle yaptım işte contentleri ildim diğer kalan 4 dosyayı belle dosyalarıyla değiştirdim.. ama dediğim gibi takıldı kaldı.. şimdi belleyi bu scandinavia da yine contenleri silip diğer 4 dosyayı değiştircem değilmi? ve telefon açık flaş atcam, yani normal değilmi?
----------Eklendi @ 19:02:59 ---------- Yazıldı @ 19:00:59 ----------
onları değiştiriceksin ancak anna dosyaları ile değil bellenin 2 adet uda ve rofs2 türkçe dosyaları forumda mevcut onlar ile değiştiriceksin sonra phoenixden normal anna dosyalarından contentleri silip 4 adet rofs3 core rofs2 uda dosyalarını değiştirerek flashlayacaksın
öyle yaptım ama olmadı arkadaşım yaaa

şimdi scandinaviadan normal flaş ile belle yüklücem
----------Eklendi @ 19:07:21 ---------- Yazıldı @ 19:02:59 ----------
tabi yaaaa.. tühh.. benim zatenn türkçe belle yüklüydü.. ben RM596 dosyasına bu belle nin 4 dosyasını atıpta dead flash atmam lazımdı.. hay kafama tüküreyim..
neysem scandinaviadan belle yüklücem artık