belle kamera sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
belle kamera sorunu
mrb arkadaşlar ivo 3.1 belle kullanıyorum telefon sürekli kameraya geçince beklenmedik bir hata oluştu kamerayı yeniden başlatın kamera olmazsa teli yeniden başlatın diyor uda dosyası olmadan bilgiler dursun diye flashlıyorum düzeliyor kamera açılıyor ancak bi müddet sonra yeniden aynı sorunu yaşıyorum yeniden indirdim belle dosyalarını acaba sorun nedir ?

n000k

n000k

Üye
belkide sorun uda dosyasının olmamasıdır... sadece bir öneri.

----------Eklendi @ 18:41:17 ---------- Yazıldı @ 18:38:08 ----------

benimde bir sorunum var.. sen flashtan anlıyorsun.. şimdi ben şuan dead flash atıyorum tele ama 10 dk dır initializing deyip duruyor.. belle yüklüydü.. dead flash ile tekrar belle yüklemek istedim.. anna turkey dosyalarını belle ile değiştirdim, refurbish e bastım ama takıldı kaldı sanki :( ne yapmam lazım??

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
çıkar usb den scandavia yı dead olarak at yani pr 1.1 i sonra belleyi normal flashla ancak anna türkçe dosyaları ile birleştirdim derken değişim işlemindenmi bahsediyorsun yoksa annanın uda ve rofs 2 dosyaları ilemi değiştirdin türkçe olsun diye öyle bi hata yaptıysan bellenin türkçe dosyaları farklı ama değişimden bahsediyorsan contentleri sileceksin sadece rofs2 rofs3 core ve uda kalacak 4 dosya ile flashlayacaksn

n000k

n000k

Üye
tamamdır.. teşekkürler.. :) ben şarj sorunum oldu ondan dead flash atmak istedim.. tekrar teşekkürler

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :oke:

n000k

n000k

Üye
<Product flashing succeeded. > ve ekran bembeyaz kaldı.. kapanmıyorda??? ne yapcam?

----------Eklendi @ 18:56:48 ---------- Yazıldı @ 18:51:57 ----------

öfff tamam açıldı.. scandinavia yükledim dediğin gibi.. yükelndi.. şimdi buna belle yi nasıl yülecem .. flightair in verdiği 4 dosyaya sahibim.. onlarla değiştirmiycem mi?

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
onları değiştiriceksin ancak anna dosyaları ile değil bellenin 2 adet uda ve rofs2 türkçe dosyaları forumda mevcut onlar ile değiştiriceksin sonra phoenixden normal anna dosyalarından contentleri silip 4 adet rofs3 core rofs2 uda dosyalarını değiştirerek flashlayacaksın

n000k

n000k

Üye
çıkar usb den scandavia yı dead olarak at yani pr 1.1 i sonra belleyi normal flashla ancak anna türkçe dosyaları ile birleştirdim derken değişim işlemindenmi bahsediyorsun yoksa annanın uda ve rofs 2 dosyaları ilemi değiştirdin türkçe olsun diye öyle bi hata yaptıysan bellenin türkçe dosyaları farklı ama değişimden bahsediyorsan contentleri sileceksin sadece rofs2 rofs3 core ve uda kalacak 4 dosya ile flashlayacaksn
ilk flaşta öyle yaptım işte contentleri ildim diğer kalan 4 dosyayı belle dosyalarıyla değiştirdim.. ama dediğim gibi takıldı kaldı.. şimdi belleyi bu scandinavia da yine contenleri silip diğer 4 dosyayı değiştircem değilmi? ve telefon açık flaş atcam, yani normal değilmi?

----------Eklendi @ 19:02:59 ---------- Yazıldı @ 19:00:59 ----------

onları değiştiriceksin ancak anna dosyaları ile değil bellenin 2 adet uda ve rofs2 türkçe dosyaları forumda mevcut onlar ile değiştiriceksin sonra phoenixden normal anna dosyalarından contentleri silip 4 adet rofs3 core rofs2 uda dosyalarını değiştirerek flashlayacaksın

öyle yaptım ama olmadı arkadaşım yaaa :( şimdi scandinaviadan normal flaş ile belle yüklücem

----------Eklendi @ 19:07:21 ---------- Yazıldı @ 19:02:59 ----------

tabi yaaaa.. tühh.. benim zatenn türkçe belle yüklüydü.. ben RM596 dosyasına bu belle nin 4 dosyasını atıpta dead flash atmam lazımdı.. hay kafama tüküreyim..
neysem scandinaviadan belle yüklücem artık

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşım yanlış iş yapıyorsun forumda flash nasıl atılır diye video var onları izle anlarsın scandavia ile bişey değiştirmeyeceksin

n000k

n000k

Üye
şimdi scandinavia dosyalarını değiştirdim ama o 3 taneye sahip uda dosyasını ekliyorum.. peki bu uda dosyasının type ne?

----------Eklendi @ 19:16:46 ---------- Yazıldı @ 19:12:21 ----------

tamam dostum scandinavia yüklü şuan telimde o flaş tamam.. ben şimdi belleyi yüklemek istiyorum .. bunu scandinavia dosyalarını belle dosyaları ile değştirrerek yapmıycam mı? yoksa direk rm596 dosyasının içine belle dosyalrını koyarak normal flaş mı atcam ?? işte ben bunu anlamadım.. orta takıldım kaldım

----------Eklendi @ 19:41:05 ---------- Yazıldı @ 19:16:46 ----------

tamamdır hallettim saol..

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes belleyi attıktan sonra anna için yayınlanan kamera güncellestirmesinimi kurdun ? eger öyle yaptysan hata alman normal cunku sürüm farkı war belle daha yüksek.ben öyle yapmstm hiç acılmıyodu kamera en sonun da bdaha flashladım belleye öyle düzeldi

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş bişey yüklemedim zaten daha güncel sürüm var diye uyarı verdi yüklemedim bende şu an yeniden flashladım sıkıntı yok gibi

polluxea♪

polluxea♪

Üye
haa ii o zaman kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt