ceyhuncu
Üye
internette bi arat yüklersin
abi bişey dicem ben belle shellli kaldırdım ram değeri hayatımda ilk kez bu kadar çok gördüm 55 den aşağı düşmüyor ve rekor ram değeri 62 mb süper yav eline sağlık
İlk kurulduğunda 31 mb ram değeri kullandıkça 26 mb oluyor 3 uygulama açtınmı küt atıyor belle shellden bide orta tuşa basınca açma tuşu gelmiyor program yüklediğinizde görünebilmesi için belle shellikapatıp açmak gerekiyor beniim gördüklerim bunlar bu sorunlar halledilirse bide ram değeri en düşük 30 yapılırsa kullanılır gerçi ben bu şekilde bile kullanıyorum ve tatmin edici
Denedim onların hepsinde güncelleme hatası adıyla hata alıyorum, kurmadığım harita kalmadı, yeni güncelleme getirmeyi düşünüyorsan alternatif olarak maps koyar mısın?
Ekstradan hatalar xpresmusic tuşu çalışmıyor.
Bi denerim. ilgin için teşekkürler
nasıl yükleniyor daha hiç cfw yüklemedimde
ya bişe soracam belle shell ekstradan mı açılıyor yoksa orjinal ev ekranı belle shell mi ?
yok kardeşim içinde yok ama yüklersen çalışıyorbişey dicem mağaza sorunu var mı yani içinde zaten qt var ama yinede soruyum dedim
Gerçekten çok güzel bir cfw. Yüklediğimden beri hiçbir problem çıkmadı ancak media barın çalışmaması oldukça büyük bir dezavantaj. Ayrıca menü tuşuda çalışmıyor. Ama bunlara rağmen gerçekten çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkürler.....
Dipnot: Belle Shell açıkken 55mb ram değeri elde ettim. Ancak satabil olarak 30mb altına inmiyor....
arkadaşm bu belle barın özelliği yani istemiyosan nfe ile düzenlemen gerek bir problem değil yaniCfw'de ayarlara falan girince seçenekler vs. diğer gibi yazılar yerine acayip simgeler çıkıyor onları nasıl düzeltebiliriz ya da herkestemi öyle ?
temiz port üzerine kendin kur hem sadece sana ait bişey olur
yok kardeşim içinde yok ama yüklersen çalışıyor
- - - Eklendi - - -
kerdeş aslında güncelleme yayınlayacaktınm ama haganquven kardeşin yasağı üzerine yayınlamıyorum mediabarı çözdüm ama yayınlamadım 55 nasıl elde ettin
temiz port üzerine kendin kur hem sadece sana ait bişey olur
başkasının olduğu için üzerinde oynama yapamıyosun bence yap istediğin değişikliği yaparsın
bilmiyorum kardeş belki yaparım ağustosta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?