bjkmert45
Üye
güzel ellerine sağlık yalnız menü tuşu deaktif değil yani çalışıyor basınca c6 ev ekranına atıyor .s sorunu nasıl çözebilirim?
fotograflar açılmıyormu bu cfw de resimde ikonu yüklenmemiş gözüküyor
Sağol dostum. Peki bir sonraki güncellemeyi ne zaman yaparsın tahmini olarak?
Kardeşim gerçekten çok güzel bir cfw olmuş eline sağlık.Maşallah bu yazada maxicep aile çok güzel girdi.Çeşit çeşit programlar, cfw'ler ... inşallah hep boyle devam eder
Görünüşe göre sanki biraz ram sıkıntısı olmuş.Chayanne Ram Politikası 5800'da çalışıyor mu?İstersen dene bi
fotograflar açılmıyormu bu cfw de resimde ikonu yüklenmemiş gözüküyor
Sağdan = şekilindeki simgeden ayarlara girip tuş kontrolünü aktifleştir olarak ayarla seçeneğini seçmen yeterli dostum..
x6 için yaparmısın kardeş ya. Çok duacı olurum sana
üzerinde biraz uğraşıp sorunları düzeltirsen tamamen Türkçe yapabilirsen, kararlı hale gelirse yani 3 aydır kullandığım Sunrise CFW den geçiş yapabilirim...
tesekkurler gardas 10 numara olmus ama kablosuz aglari bulmuyor bunun cozumu ne ;((
Kardeş bunun 3x4 olanı varmı?
USTA temanın adı ne
catrefb temanın dosyalarını cfw den cıkarıp baska bir cfw ye gömmek istiyorum ama dosyaları alıp başka cfw ye gömunce nokia white tema oluyo ve ayarlardan temalara giremiyorum hangi dosyaları alıp nereye atmam gerekiyo söyleyeblirmisin
hafıza kartı takmadım hiç zaten bana sadece temanın rofsa atılan dosyaları lazım bideROFS2\private\10202be9\101F876F.txt dosyası bunları atabilirsen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?