Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
belle iligi önemli !!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bekir23
Üye
Konu Sahibi
belle iligi önemli !!
slm maxi cep aylesi ben birsey öğrenmek istiyorum. ben de belle ovi 0777 3.1 kulanıyorum sof format atsam sorun olur mu hard format atan var mı atsam sorun olur mu ?
polluxea♪
Üye
olmaz at
gokturk_prensi
Üye
Ben yaklaşık 10 kere soft format attım gerçekten hiçbrşey olmuyor
bekir23
Üye
Konu Sahibi
peki sen nasıl attın kardeşim format sof format mı hard format mı
polluxea♪
Üye
soft attım kardes hard atmana gerek yok zaten soft at yeter
wratH!
Üye
ben kaç kere soft attım hatırlamıyorum kapalıyken açma kapama düğmesine 8-10 sn aradı basılı tut 3 kere titrer.
polluxea♪
Üye
ben *#7370# yapyorum
bekir23
Üye
Konu Sahibi
peki arkadaşlar belle ovi 777 3.1 yeni yükledim şimdi tlf aradıgım da karsı taraf acınca titriyoo kapatınca da titriyoo bu sorun mu kardeşim ya ben anlamadım.
peki arkadaşlar belle ovi 777 3.1 yeni yükledim şimdi tlf aradıgım da karsı taraf acınca titriyoo kapatınca da titriyoo bu sorun mu kardeşim ya ben anlamadım.
hehe :P onu bendede vardı.. o bir artı özellik.. özellikle titreşim telde açıkken oluyo.. bu aslında bir uyarıcıymış ne zaman ararken bağalırken radyasyon çok yayıyormuş.. flighTAIR abim öyle dedi ben kaldırdım.. şu sayfayı bi incele yazılanları nasıl kaldırcan yazıyor 19. sayfa..