Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

onuralp04

onuralp04

Üye
arkadaşlar ecele etmeyin parti parti yükleniyor. telefon modellerine göre deil seri numaralarına gore dusuyor. ayrıca guncellemesi düsenler yüklesin bir sonraki partiye kalmayın yogunluk artıyor.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Eve geldim birazdan çakcam belleyi :) İniyo şimdi :)

any0ne

any0ne

Üye
Arkadaşlar 3.adımda bağlantı kesildi hatası alıyorum ? var mı yardımcı olabilecek birisi.? :S​

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar şimdi bi sorum olacak bu cities klasörünü yedeklemeye grek yok dimi hani hafıza kartında zaten ama güncelleyecekmiyiz kendisi güncellencekmi

DxTR90

DxTR90

Üye
beyler farkettiniz mi mesajlarda suratlar çok geç açılıyor :(

asrabi

asrabi

Üye
nokia.com.tr 'de güncellenmiş :)

turkmen619

Üye
arkadaşlar şimdi bi sorum olacak bu cities klasörünü yedeklemeye grek yok dimi hani hafıza kartında zaten ama güncelleyecekmiyiz kendisi güncellencekmi

direk tak güncelle hiçbirşey yedekleme kendisi yedek alcak ve sonra kurucak yeniden

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

harita aynı güncel harita zaten gerek yok kurulum bittikten sonra harita yükkeyiciyi kontrol et yeter

covar

covar

Üye
belle geldi bana arkadaşlar pc suite kaldırdım tekrar yükledim oldu

Artles

Artles

Üye
Cogu hafıza kartındakı oyun silinmis... ayarları yapmaya calısıyorum su an cok karısık geldi ilk olarak

_ardaa

_ardaa

Üye
Ben dayanamadım güncelle dedim indirsin bakalım ne olacak

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaslar sorunlumu belle ?

any0ne

any0ne

Üye
Arkadaşlar 3.adımda bağlantı kesildi hatası alıyorum ? yok mu yardımcı olabilecek birisi. ?????

deppocu

Üye
Bu kadar zamanda ben windowsu 3 kere kurarım. Bu nasıl bir yoğunluktur ağalar :)))

151 dakika diyor :)

turkmen619

Üye
ben 15 dkda kurdum bide istanbuldayım yani :D

_ardaa

_ardaa

Üye
15dk da tüm güncellemeleri indirdi bakalım güncellerken sorun çıkarmaz umarım

79mm79

79mm79

Üye
evet oviden tam olarak güncellememi yaptım herşey sorunsuz. ovide güncelleme görmeyen arkadaşlar programı tamamen kaldırıp tekrar kurmayı denesinler. bende de görmüyordu kaldırdım yükledim gördü. :)

hayalet2304

hayalet2304

Üye
Ben belle yi yükledim telefon yeniden başlatılacak dedi devamı gelmedi telefon "dead phone" oldu sanırım servise verdim :(

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Arkadaşlar benim tel amerikadan geldi ürün kodu 059DOV2 direk orjinal türkiye varyantını çakıyom Sorun olur mu? :)

Üst Alt