Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

qwerty5757

qwerty5757

Üye
c7 için suit den daha göküzmedi sanırım. c6-01 ciller hayırlı olsun orjinal belleniz :)

• Beğen
Tepkiler: Febris ve kakaleite1899

hakan_710

hakan_710

Üye
yav ben ingilizce attım sabah zaten de şu tr yükleyenler bi ses versin de linkleri alıp herkesle paylaşıyım bu kadar mı bencilsiniz arkadaşlar C:\ProgramData\Nokia\Nokia Suite\NOSSU2\variants şuradaki kur bilgileri dosyalarını gönderin bana

Volkan Özdemir

Volkan Özdemir

Üye
Sanırım gün içerisinde C7 Suite güncellemesi gelecektir diye düşünüyorum ben ...

fayzteck

fayzteck

Üye
059c260 gri c6-01 orjinal anna yüklü.allahını seven bi özel mesaj atsın.oviden yüklenio mu şuanda ? Durum nedir

A.S.P.A.V.A.

A.S.P.A.V.A.

Üye
Arkadaşlar farkındamısınıs bilmem. belle ilk üvey evlat bizlere geldi. n8 c7 yoh hala.:naughty:

sawserez

sawserez

Üye
rm 601 açıldı

erhan_x

Üye
korkmasam sızıntıyı c7 me hemen yüklice beklemekten sinirlerim bozuldu

kakaleite1899

Üye
yav ben ingilizce attım sabah zaten de şu tr yükleyenler bi ses versin de linkleri alıp herkesle paylaşıyım bu kadar mı bencilsiniz arkadaşlar C:\ProgramData\Nokia\Nokia Suite\NOSSU2\variants şuradaki kur bilgileri dosyalarını gönderin bana
hocam o dediğin nokia suite de NOSSU2 diye dosya yok :/

okitox

okitox

Üye
059c383 flasha başladım ben. bitsin dosyaları upload ederim...

hakan_710

hakan_710

Üye
beyler orda mısınız şu mesajlarıma biri kulak versin. biz size böle mi yapıyoduk :D yğkleyen biri gelsin tr linklerini alayım. bende ingilizce var sabh yükledim resimde koydum hatta

Febris

Febris

Üye
Görmedi tel anna ya güncelleyip bakiyim bide. Evet arkadaşlar emin olun baskalarında olsa hemen verirlerdi size..

covar

covar

Üye
059c260 c6-01 daha gelmedi

germir

germir

Üye
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar

sawserez

sawserez

Üye
c6-01 RM-601 Belle geldi
C6-01 Rm718 BElle

Volkan Özdemir

Volkan Özdemir

Üye
korkmasam sızıntıyı c7 me hemen yüklice beklemekten sinirlerim bozuldu

Ben her ihtimale karşı akşam saatlerine kadar Suite içerisinde gözükene kadar beklemeyi düşünüyorum. . .

vg_engin

vg_engin

Üye
arkadaşım teamden bağlanalım da nokia suitenin yüklediği serverın linklerini alayım herkes yarrlansın olur mu kabul edr misin?

Olur kardeşim tabikide kusura bakma yeni gördüm mesajını

Üst Alt