The_Eyup
Üye
nokıa suite 3.3.86 tükçe güncellemeye düştü indiriyorum şu an 22 dk sı kaldıarkadaşlar konu takibi yapamıorum şuan.C6-01 türkçe hakkında bilgi verebilcek bna bı mesaj atabilirmi durumu
benim ürün kodu 059c260 silver
nokıa suite 3.3.86 tükçe güncellemeye düştü indiriyorum şu an 22 dk sı kaldıarkadaşlar konu takibi yapamıorum şuan.C6-01 türkçe hakkında bilgi verebilcek bna bı mesaj atabilirmi durumu
benim ürün kodu suite de bişey yok hala aynı
----------Eklendi @ 10:15:21 ---------- Yazıldı @ 10:15:04 ----------
bende var HACK isteyen varsa
nokıa suite 3.3.86 tükçe güncellemeye düştü indiriyorum şu an 22 dk sı kaldıbenim ürün kodu
059c260 silver

şu güncelleme işi bitsin hallederiz şuan bakamam kusur bakma ama dosyalar var veririrmBana atarmısın Hack yazılımını.
ben phoenixten ürün koduna göre bişeyler indirdim ama ne bunlar türkçemi anlamadım
ben arkadaşımın silver 059c260 dn bakıyorum gözükmüyo iki telde önmde duruyo biri ingilizce belle diğeri tr anna
----------Eklendi @ 10:17:47 ---------- Yazıldı @ 10:16:58 ----------
şu güncelleme işi bitsin hallederiz şuan bakamam kusur bakma ama dosyalar var veririrm
C6-01 siyah türkçe product code oyle gosteriyor.bu ne anlama geliyo biri açıklayabilirmi
norton ile yapin Sistem araçlarında var.
C6-01 siyah türkçe product code oyle gosteriyor.

herkes indirsiningilizce yükledim sorun yok mükemmel telefonumu bikez daha sevdimtam olarak başara bilen varmı

Evet süper.. ben downgrade atiyorum şimdi ovi ile güncelliyim.hey nokia suite de görenler ulaşında linkleri alayımherkes indirsin
----------Eklendi @ 10:23:07 ---------- Yazıldı @ 10:22:43 ----------
ingilizce yükledim sorun yok mükemmel telefonumu bikez daha sevdim![]()
Belle'de de çalışıyor mu norton ?
Link atabilirmisin zahmet olmazsa.
Evet süper.. ben downgrade atiyorum şimdi ovi ile güncelliyim.
----------Eklendi @ 10:25:00 ---------- Yazıldı @ 10:24:29 ----------
modifikasyon araçlarında var .