naviye düşsün ben sana yüklerim sorgut suite geç gelirsuittte bir değişiklik yok ama baktımda yabancılar çıkmış galiba...![]()

TAMAMLANDI İngilizce yazılım acıldıflash baya uzun sürüyo çok değişiklik var demek ki
----------Eklendi @ 09:26:37 ---------- Yazıldı @ 09:26:20 ----------
yüzde 60

video çekecek bişey yok şuan yanımda ama resimleri atıcam durunBen Türkçe c6-01 beklicem yükleyenler şöyle kısa bir video koysun hızı nasıl bakalım![]()

TAMAMLANDI İngilizce yazılım acıldı![]()
naviye düşsün ben sana yüklerim sorgut suite geç gelir
----------Eklendi @ 09:27:41 ---------- Yazıldı @ 09:27:20 ----------
aha da bitti açılıyo![]()

Cok begendim cok hakaaanaçılış mükmml olmuş siyah zemn nokia yazısı beyazen azında ekrandaki dik çizgiler belli olmuyo artık eskisi gibi
![]()

Arkadaslar bu bızım nokıa turkıyede ıs yok adamlar ısını dogru duzgun yapmıyo nokıa azerbaycanın face sıtesıne gırdım ordan belle ıle ılgılı seylere baktım adamlar tamamen belleye hazırlamıslar kendılerını ve oranın destek hattı kesın olarak 8 subatta gelıyo dıye yazmıs ve adamın bırının sorusu turkıyeyede gelecekmı dıye sormus ve destek hattının cevabı su : nokia turkıye bu konuda cok belırsız kullanıcılarına belle kesın su tarıhte gelıyor dıyemıyo ve ıstıkrarsızlık var ve bellenın kullanıcılarına mujdelı haberı vermeye cekınıyolar bunu bızde anlamadık ama belle 8 subat tarıhınde azerbaycanda yuklenmeye baslıcak ve nokıa kullanıcıları bu guncellestırmeyı alabılecekler demıs ama turkıye ıcın bırsey dıyemıyoruz dıye yazmıs ben bu kelımelerden sunu anlarım sucu nokıa ya bulmuyorum sucu nokıa turkıyeye buluyorum neden ınsanları yanlıs seyler yapmaya surukluyolar baska ulkelerın destek hattalrı kesın konusabılıyoken onlar neden bu sekılde davranıyolar ne yapmaya calısıyolar sızce nokıa genel olarak bu guncellestırmeyı yapıyosa turkıyemı ayrı tutuluyo kı bunlar bu sekılde kullanıcılara davranıyolar sızce neden
beyler c6-01 e belle süper olduuuu![]()
hangi dili yükledin hakan kardeşim