Febris
Üye
aynen bende haberlerde duydum şimdi dediler hakan daha rahat calısabilsin diye ona bi kıyak yaptıkgünaydın hakan antalyada okullar tatil edilmiş hakan belleyi rahat rahat yükklesin diye

aynen bende haberlerde duydum şimdi dediler hakan daha rahat calısabilsin diye ona bi kıyak yaptıkgünaydın hakan antalyada okullar tatil edilmiş hakan belleyi rahat rahat yükklesin diye

yağmur yağıyo uyuya kalmışım gidemedim yeni açıldı millet memleketinden gelmemeiş henüzgünaydın hakan antalyada okullar tatil edilmiş hakan belleyi rahat rahat yükklesin diye

son 100 mbyağmur yağıyo uyuya kalmışım gidemedim yeni açıldı millet memleketinden gelmemeiş henüz
----------Eklendi @ 09:17:49 ---------- Yazıldı @ 09:17:12 ----------
arapça inmek üzereson 100 mb

Donersin downgrade ileben afrikaca yükleyecem tekrar geri dönebilirmiyiz türkçeye

Ben indirdim atıyomafrikaca indirmişimarkadaşlar bekleyin diyorum geri dönüş var ama belki siz yapamazsınız
----------Eklendi @ 09:19:36 ---------- Yazıldı @ 09:18:55 ----------
son 30 mb![]()

arfikaca indi atıyorum şimdi bekleyin
Hakan tam biz atarmişiz turkiye varyant cıkarmişarfikaca indi atıyorum şimdi bekleyin
----------Eklendi @ 09:22:49 ---------- Yazıldı @ 09:21:11 ----------
başladım atmaya![]()

helsin sorun değil dwngrade sonra tr yparız hemenHakan tam biz atarmişiz turkiye varyant cıkarmiş![]()

aynen yarıladı bneim phoenix seninki ne durumdahelsin sorun değil dwngrade sonra tr yparız hemen![]()