Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

samuel2009

Üye
milletin uykusunu kacırdınız şimdi :)) 1 saattir yazıları okuyorum geldi gelmedi geldi gelmedi derken duş almayı bile unuttum sayenizde :)) anlaşılan bu günde bana uyku yok :((((

ersin146

ersin146

Üye
nokia'ya telefon açayım herkes uyudu gönder gelsin diyeyim :D :D

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Suite kendine gelmiş arkadaşlar bir bakayım dedim güncellemeye diyor ki siz bana abandınız yok size bu gece belle melle hadi yarın gelin diyor...
Son olarakta Belleyi güncelleyeceyez diye arada benide bellemeyin diyor az sakin diyor :D

Boran20

Boran20

Üye
Bence Nokia'ya da uyuyakaldı... :)

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadaslar orjinal belle sizmalardan cok ta kaliteli olmayack. O yuzdn bu kadar umit baglamayin. Hayal kiriklgi yasamanizi istemem. Bugun yarin 1ay sonra diye bisey yok. Beklememiz gerek her an yayinlanabilir. Tawsiyem gereksz konu we tartismalarin olmamasi. Iyi forumlar

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaslar orjinal belle sizmalardan cok ta kaliteli olmayack. O yuzdn bu kadar umit baglamayin. Hayal kiriklgi yasamanizi istemem. Bugun yarin 1ay sonra diye bisey yok. Beklememiz gerek her an yayinlanabilir. Tawsiyem gereksz konu we tartismalarin olmamasi. Iyi forumlar
bizde sızma olsa bu kdar sorun çıkmayacak ama olmadığı için böyle oluyo

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

yok kardeş bz burda güzel eglenıyoruz zaten :D

any0ne

any0ne

Üye
varmı benden başka nöbetçi

eksamin

eksamin

Üye
yerim eğlenceyi:) gelsin artık

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yaw arkadas yok byle bşe bizim konuda kafayı yedi mobildeyim aboneliklerime giriyorum butun konularımı gösteriyor bunu göstermiyor ana sayfaya girdim bizim konudan birinin ismi gözüme carptı aktf üyelerden baktım bizim konuyu okuyor orda konunun ismi yazıyordu öyle buldum :D

eksamin

eksamin

Üye
olmamı burdayım:)

hakan_710

hakan_710

Üye
bende varım :D (bikaç saat daha) :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
tamam beyler uyuyun ya da yorum atmayın sabah girnce cok birikecek ugrastırmayın :D

eksamin

eksamin

Üye
anna da sanırım böyle geç bir vakitte çıkmıştı

Boran20

Boran20

Üye
Yalnız ben mobildeyim, suite'i kontrol edenler haber versin lütfen...

ekrem1990

Üye
uyuyamıyorum yaaa :(

eksamin

eksamin

Üye
isminde hayır yokki belle ne ya adam bak ne güzel isim koymuş android

Üst Alt