Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

kamikaze55

Üye
ben sabah 10 dan çok umutluyun yaw.

hakan_710

hakan_710

Üye
beyler inceden uyuyalım suite bi rahatlasın sabah belki sürpriz yapar su hale bakın belle korkusundan cıkmıyor korkuttuk rahat bırakın kızı :D
adam haklı beyler hdi siz yatın bakem çıkarsa ben haber veririm size :zuhaha:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
1 hafta yalın kullanırdım belle'yi, şöyle hızlı kasmadan. sonra yüklerdim 3~5 program oyun. sonra belle kesmedi, carla gelsin derdim heralde :)

hacı bi belle gelsin 2 gün sonra belle adına konu kalmayacak zatem carlaaaa carllaaaa dye gezecegz :D

ekrem1990

Üye
çıkarsa 5415247752 çagrı atın lutfen uyanıp yuklerım :kop:

Boran20

Boran20

Üye
Bu ne hız, okuyorum son sayfaya geçeyim diyorum, sonrakiye basıyorum hop bir sayfa daha... :)

ayhan124

Üye
saat 01.08...nokıa vıetnamda hala n8..anna 25.007 gözukuyor yanı yatma vaktı..gunduz insallah...

SilentOne

SilentOne

Üye
beyler biz en iyisi saat 9 da kalkalım yükleyelim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
adam haklı beyler hdi siz yatın bakem çıkarsa ben haber veririm size :zuhaha:

hadi herkes numarasını verip uyusun bakın hakan arkadasımız bizi bilgilendirecekmiş diyorlar ya msjla bilgilendirilcek sonra belle yuklenecek diye o kişi hakan işte fedai :D

ekrem1990

Üye
walla iyi olur hakan yaaa :D

faruk26kuraf

Üye
konu güzel belle geldiginde arkadaslar 1 kisıde olsa naviden indirip upland etsin bence allah gösterme sin sıte çökerse burda paylasırız

Purgatory-

Purgatory-

Üye
kaldığım yerden devam edeyim dedim bir saatte anca okudum bütün msjları:) yorum yazmaya fırsat kalmıyo sayfa sayfa ilerliyo konu mübarek:)

hakan_710

hakan_710

Üye

hadi herkes numarasını verip uyusun bakın hakan arkadasımız bizi bilgilendirecekmiş diyorlar ya msjla bilgilendirilcek sonra belle yuklenecek diye o kişi hakan işte fedai :D
4-5 e kadar bekler yatarım valla gelirse keyfi bilir :D

faruk26kuraf

Üye
ben nobetteyim sabaha kadar

SilentOne

SilentOne

Üye
beyler navi hata veriyor :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sabah 8de kalkacam ynede brakamıyorum nikotin var bu bellede müptela yapıyo :D