olumsuz. Boşuna heyecan yaptik yine.heyecandan ölmek üzereyim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik![]()
ulan ben o nokia yazısının varya zaten o nokia yazısı olmasaydı çoktan açılmıştı o telefon![]()

İhtimaller azalıyor ama ne yapılsa olmuyor? Denencek bişeyler daha varmipes etmek yok.
Evet her güncellemede oldugu gibi yine adiliğini gosterdi nokia.Yine mi olumsuz ? Geçmiş olsun emeklerin için teşekkürler Madness üstadım . Bence daha fazla uğraşma zaten çıktı çıkacak Nokia yine adiliğini gösterdi .
telefon açılıyo nokia yazısı geliyo 5 tane beyaz nokta çıkıyo ekranda sürekli dolaşıyo 5 dakika sonra kapanıyo cihaz
Acılış ekranlarını silsek hiçmi acılmaz cihaZ?Sadece açılış olumsuz. Hakan dün usb takmış hafıza kartını görmüş ve şarj oluyormuş...
telefon açılıyo nokia yazısı geliyo 5 tane beyaz nokta çıkıyo ekranda sürekli dolaşıyo 5 dakika sonra kapanıyo cihaz
Acılış ekranlarını silsek hiçmi acılmaz cihaZ?
Ben Anna'yı 20 Ağustos civarında flaşlamıştım, Türkiye 15 Eylül'de gelmişti galibaÖnceki güncellemelerde navifirme kaç gün önce düşüyodu ? Ayın 5i olucak bi belirti yok :S
Aynen Cok fena oldum yao bes dakkada burda bes kişi kalpten natingam forest
dedim aha olum bu sefer yaptilar .D: anna zamanlarında ben şanşlıydım aldıgımda telefonu guncelleme vardiBen Anna'yı 20 Ağustos civarında flaşlamıştım, Türkiye 15 Eylül'de gelmişti galiba