sawserez
Üye
algılıyor fakat değişcek pro bulamadım
Değiştirince olmuyor. Phoenix algılamıyor.
algılıyor fakat değişcek pro bulamadım
Değiştirince olmuyor. Phoenix algılamıyor.
öyley di ama ???Orjinali ayın en geç 8 inde gelmeyecek mi ? 2-8 Şubat arası gelecek deniliyordu ?

Ertelenmiş 2 hafta dahaOrjinali ayın en geç 8 inde gelmeyecek mi ? 2-8 Şubat arası gelecek deniliyordu ?
. DCP file özelliği delphi dili imiş tr si
Bu, binary bir image file,, en fiili bir derlenmişse paketi, ve referansı of başka oluşmaktadır.Sembol bilgi ve IDE tarafından gerekli ek başlık bilgileri. Dcp dosyası içinde yer alır. IDE bir proje oluşturmak için bu dosyaya erişimi olması gerekir. Silmeyin. Dcp dosyaları.
.DCP ing
This binary image file consists of the actual compiled package. Symbol information and additional header information required by the IDE are all contained within the .dcp file. The IDE must have access to this file in order to build a project. Do not delete .dcp files
sessizlik çökmüş buralara
Sonuç başarılı değil ancak biz yine onların yanındayız.Birşey değişmedi.
belco2 hocamızdan ses çıkmadı hala ne yaptı acaba
kurtuluş abimiz yapmışmı bişey?
Dosyalara yeni goz atiyorum kusura bakmayin ilgilenemedim bugun aksama kadar disarda islerim vardi bakayim dosyalara bilgi veririm.

madnes pm den dönermisin bana
Bir deneyeyim.
Bekliyoruz ustaDosyalara yeni goz atiyorum kusura bakmayin ilgilenemedim bugun aksama kadar disarda islerim vardi bakayim dosyalara bilgi veririm.

Dosyalara yeni goz atiyorum kusura bakmayin ilgilenemedim bugun aksama kadar disarda islerim vardi bakayim dosyalara bilgi veririm.