Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
kendim n8 fw ile açtım şuan anna var akşam ilk versiyonu yüklemeye çalışıcam :D öbür konuya bakmadım bakayım farklı ise konu açaçam bak kimse çalmasın :D:D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
kendim n8 fw ile açtım şuan anna var akşam ilk versiyonu yüklemeye çalışıcam :D öbür konuya bakmadım bakayım farklı ise konu açaçam bak kimse çalmasın :D:D

Kafam karıştı.C6-01 Belle ne durumda?

hakan_710

hakan_710

Üye
madness yaparsa denerim teli kurtardık nasılsa :D

----------Eklendi @ 18:14:42 ---------- Yazıldı @ 18:14:25 ----------

belle çalışmıyo şuan :D

----------Eklendi @ 18:15:45 ---------- Yazıldı @ 18:14:42 ----------

ben çıkıyorum madness düzenlerse gece tekrar denerim görüşürüz..

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
madness yaparsa denerim teli kurtardık nasılsa :D

----------Eklendi @ 18:14:42 ---------- Yazıldı @ 18:14:25 ----------

belle çalışmıyo şuan :D

----------Eklendi @ 18:15:45 ---------- Yazıldı @ 18:14:42 ----------

ben çıkıyorum madness düzenlerse gece tekrar denerim görüşürüz..

Tamam.

germir

germir

Üye
çabalarınız emekleriniz boşa gitti demek sağlık olsun yinde emek verdiniz

cyber

cyber

Üye
kolay gelsin beyler

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Yarın öğleye yayınlayacağım. Dinlenmeye çekildim.

A_Nar

Üye
evet anna gunclledim şimdide.. Yarınki yazılımı bekliyoruz..

Su benim cihazada bi bakabilirmisin teamvearwerla bende bi sorun veriyor belki el atarsan duzelir ben cihazi belleden annaya downgradesiz kecirdim o yuzden cihaz simdi titreyip kaliyor

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Su benim cihazada bi bakabilirmisin teamvearwerla bende bi sorun veriyor belki el atarsan duzelir ben cihazi belleden annaya downgradesiz kecirdim o yuzden cihaz simdi titreyip kaliyor

C6 ya N8 iskandinavyayı at. Sonra anna at düzelir.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
emeği geçen herkese tekrar tebrikler olmasa da canınız sağolsun kimsenin yapmaya cesaret edemediği bir iş yaptınız

hakan_710

hakan_710

Üye

C6 ya N8 iskandinavyayı at. Sonra anna at düzelir.
aynen böyle. fakat n8 iskandinavyayı atınca açılır gibi olup sağlayıcıyla görüşün falan diyo. sonrasında dead flash olarak c6 anna yı at düzelecek

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
aynen böyle. fakat n8 iskandinavyayı atınca açılır gibi olup sağlayıcıyla görüşün falan diyo. sonrasında dead flash olarak c6 anna yı at düzelecek

N8 yazılımı attığından dolayı. Eskiden C7 ye N8 bellesi atmışlardı ekran ters dönmüş ve sağlayıcıyla görüşün demiş.

A_Nar

Üye
ok bi deneyeyim

sawserez

sawserez

Üye
medness bin dosyalı içerisnde dp ve sürüm numaraları var dosyalara adapte ettim sen de 25.7 içindeki .bin uzantılı dosyalara bi bakarsın not defteri ile açarak ama .vpl de aynı açılıyor fakat sadece dcp yi açamadım içeriğini düzenleme k için anna ile birleştirildiğinde sürüm ve kodlar çakışıyo

Febris

Febris

Üye
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
medness bin dosyalı içerisnde dp ve sürüm numaraları var dosyalara adapte ettim sen de 25.7 içindeki .bin uzantılı dosyalara bi bakarsın not defteri ile açarak ama .vpl de aynı açılıyor fakat sadece dcp yi açamadım içeriğini düzenleme k için anna ile birleştirildiğinde sürüm ve kodlar çakışıyo

Değiştirince olmuyor. Phoenix algılamıyor.

SSnıper

SSnıper

Üye
Program farketmez.

Üst Alt