Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
arkadşlar elinizi cabuk tutun timde calısan arkadasım var onların elindede belleli c6 varmış yazılım ne zman gelcek dedim 5 subat gbi dedi ertelendi flan dıyolar dedim yok dedi en fazla 3-4 günü blur dedi n kdr dgru blmiyorum nokıa yetişemesinde :)

onlar bişey bilmiyor ki

----------Eklendi @ 15:31:29 ---------- Yazıldı @ 15:30:51 ----------

bence belli bir süre yani forumdaki üyelerimiz için özel mesajla şifre vererek yayınlamak lazım hakan arkadasımız bu işi iyi organize eder konu açıldıktan sonraki üyelere en son verilsin bide yurt dışında bi forumda görmüştüm linkleri görebilmek için üyelik yetmiyodu belli bi üyelik süresi ve mesaj sayısına ulasmak gerekiyodu öyle bişey yapılamazmı

ama aramızdaki birinin yamuk yapmayacağı ne malum?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

onlar bişey bilmiyor ki

----------Eklendi @ 15:31:29 ---------- Yazıldı @ 15:30:51 ----------

ama aramızdaki birinin yamuk yapmayacağı ne malum?

burası maxicep yamuk adamın ne işi var burda

karasahinemre

Üye
madness kesin yamuk yapar o kadar uğraştı adam :sirit:

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Bırakın herkese yayınlayalım. İçine imza koydum zaten. Tüm dosyaları aramaları gerek bulmaları için :oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
örnek: baron

alibyr1

Üye
bi çaresine bakarız merak etme. rar halinde şifreleyip atarız şifreyi de teamviewerdan bağlanmak koşuluyla kopyla yapıştır yaparız göremezler :D

Tamam güzel söylüyorsunuz da size hakta veriyorum, peki biz nasıl faydalanabileceğiz? Hırsız olmadığımızı nasıl ispat edelim size?

Febris

Febris

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

arkadaşım başka forumun modu gelir burda casusluk yapar. Bunları düşünmek lazım.

az kalsın rahmetli dedemin çok meşhur bi lafı kaçıyodu agzımdan o modlar için peki link görebilmek için üyelik süre ve mesaj kısıtlaması olayı yapılamazmı

tempestshine

tempestshine

Üye
Bence şifrelemeye şuna bunu gerek yok. madness ıpmart-dailymobile da yayınlasın. tüm dünyanın takibinde olan siteler sonuçta. Asıl önemli olan c6-01 belle firmware"in nokiadan önce maicepte yayınlanması ve tüm dünyaya dağılması.

hakan_710

hakan_710

Üye
sanki çalıştı da yayınlamaya kaldık. herşeye hazır olun. az kaldı eğer çalışırsa yarına tüm dünyada patlar bu :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: Febris
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bence şifrelemeye şuna bunu gerek yok. madness ıpmart-dailymobile da yayınlasın. tüm dünyanın takibinde olan siteler sonuçta. Asıl önemli olan c6-01 belle firmware"in nokiadan önce maicepte yayınlanması ve tüm dünyaya dağılması.

Buda doğru öyle şifreli yaparsanız başkası sızdırıp sizden önce yayınlayabilir direk yayınlarsanız bir ilk olursunuz bence .

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

Daily yeter.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
az kalsın rahmetli dedemin çok meşhur bi lafı kaçıyodu agzımdan o modlar için peki link görebilmek için üyelik süre ve mesaj kısıtlaması olayı yapılamazmı

Ya bizim elimizden bişey gelmez ona malesef :)
Arkadaşlar bu arada binbaşı oldum :D 1000. Mesajim bu konuda

sawserez

sawserez

Üye
Bencede mantıklı ama önce testler bitsin ekranı görelim değerlendirilir

• Beğen
Tepkiler: Febris

Üst Alt