Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
şuan üç kişi ayrı ayrı yazılımla ilgilenmeye devam ediyo. Herkesin bakış açısı ve çalışma tarzı farklı. O yüzden ayrı ayrı çalışmayı seçtiler. Herhangi biri bitince bana dönecek bende çalışıp çalışmadığını kontrol edeceğim

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
şuan üç kişi ayrı ayrı yazılımla ilgilenmeye devam ediyo. Herkesin bakış açısı ve çalışma tarzı farklı. O yüzden ayrı ayrı çalışmayı seçtiler. Herhangi biri bitince bana dönecek bende çalışıp çalışmadığını kontrol edeceğim

İnmiş dosyalar. İnceliyorum. 701 dosyaları.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bosuna dememişler bir Türk dünyaya bedel ee burda bisürü Türk omuz omuza vermiş nokia kim

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
arkandanda ben gelyorm ;) nick ney twitterda :)

@MadnessBelle

----------Eklendi @ 10:56:39 ---------- Yazıldı @ 10:56:09 ----------

Yalnız şu binary dosyaları olmadı :S her cihazdan farklı.

Febris

Febris

Üye
tamaam takip ediim hmn :)

sorgut

Üye
bende dün uykulu uykulu çektiğim videoyu youtube'a koyuyorum biraz kötü görüntü idare edin arkadaşlar... Şuan upload yapılıyor video. ( dünkü orjinal c6-01 belle videosudur. )

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Nokia'yı twite boğcam Türkçe büyük harflerle yazcam inadına

cyber

cyber

Üye
herkes retweetlesin

Febris

Febris

Üye
hakan_710

hakan_710

Üye
madness binary dosyaları olmadı dedin nolacak şimdi

M@cros

M@cros

Üye
İyi günler arkadaşlar.Öncelikle Kandiliniz Mübarek Olsun.Şuan test aşamasında mı acaba?

sorgut

Üye
İyi günler arkadaşlar.Öncelikle Kandiliniz Mübarek Olsun.Şuan test aşamasında mı acaba?

Seninde kandilin mübarek olsun, hocam daha sistem dosyaları yapılandırılıyor. Betaya bir sorun çıkmazsa öğlenden sonra girilecek

Üst Alt