Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
C7'nin dosyalarını inceliyorum şu an tıpatıp aynı oldukları için neredeyse dosyalar nereye atılacak onu belirlemeye çalışıyorum.

----------Eklendi @ 11:37:05 ---------- Yazıldı @ 11:36:14 ----------

Basit bir şey ki bunu yapmak. Sadece romu kopyaladık rofs2 core oluşturuyoruz.

:D:D dostum fazla küçümsedin sen de :D alışınca basit gelir tabiki de normalde karışık ve zahmetli bir iş olsa gerek ;) inşallah ben de kendi kafamdaki fw yi yapmaya başlayacağım bakalım bu yakınlarda :D kendimi geliştirip carlanın portlanmasında size yardımcı olurum artık :D

• Beğen
Tepkiler: uruno
hakan_710

hakan_710

Üye
:D:D dostum fazla küçümsedin sen de :D alışınca basit gelir tabiki de normalde karışık ve zahmetli bir iş olsa gerek ;) inşallah ben de kendi kafamdaki fw yi yapmaya başlayacağım bakalım bu yakınlarda :D kendimi geliştirip carlanın portlanmasında size yardımcı olurum artık :D

bu işi başarırsak gerisi gelir neden olmasın :D

• Beğen
Tepkiler: Febris
TeAmo42

TeAmo42

Üye
vay çalışmalar devam :D peki arkadaşlar dosyaları aldığınız zaman %fw haline gelecek mı?

• Beğen
Tepkiler: Febris
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bi yemek yiyip geleyim dedim neler olmuş :D Tebrik ettim beyler.Fw'den ilk otlanan ben olurum haberiniz olsun :D

hakan_710

hakan_710

Üye
yarına az çok bişiyler belli olur

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
keşke tek rom dosyası olsa. Şu sırayla atıyor. Core rofs2 rofs3 uda flash atarken. Coreyi yaparsak geri kalan dosyalar rofs2 olur. Bazı bölümleri çok karmaşık. Uğraştırabilir.

hakan_710

hakan_710

Üye

kendi telefonlarınızada yazık etmeyin de. Biz bekleriz

birsürü arkadaşımız fw bekliyo orjinal ne zaman çıkar o da belli değil. Bişiy olursa da canımız sağolsun. 1 gün telefonsuz kalırım ertesi gün tamir edip veriyolar zaten :)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
uda rofs3 hazır.

AHMED...

AHMED...

Üye
helal olsun

M@cros

M@cros

Üye