Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Boşversenize.Forumda 1 yada 2 kişide belle vardır hem onlarında bu konuyu göreceklerini sanmıyorum.

hakan_710

hakan_710

Üye
rm değişiyo fakat üst versiyon çıkmadığı sürece kendi rm ne dönmede sıkıntı oluyo

----------Eklendi @ 21:43:24 ---------- Yazıldı @ 21:42:36 ----------

Boşversenize.Forumda 1 yada 2 kişide belle vardır hem onlarında bu konuyu göreceklerini sanmıyorum.

özel mesaj atmak zor değil sorgut adlı arkadaş yardım eder bence

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
İnşallah ama fazla heves etmeyelim bence.

hakan_710

hakan_710

Üye
İnşallah ama fazla heves etmeyelim bence.

ama ışte arkadaşın özel mesaj kutusu doluydu en son mobilden ziyaretçi mesajı atamıyorum sen şimdi o üyeyi bul posta kutusunu boşaltmasını rica et. Sonra da benim adımı söyle konuyu ben ona izah edeyim. Sonra dosyaları alıp madness in de yardımıyla bişiyler yaparız

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
bende mobilim

hakan_710

hakan_710

Üye
mobil olmayan biri gelsin çabuk yapalım bişiyler arkadaşlar beklemekten sıkıldım artık. madness nerdesin

mustyaky

mustyaky

Üye
beyler ben mobil değilim adama ziyaretçi mesajımı yazcam ne yazcam söyleyin hemen atıyım.

hakan_710

hakan_710

Üye
merhaba kardeşim söylediğine göre arkadaşında belle yüklü c6-01 mevcut. Şimdi senden bi yardım isteyeceğiz eğer yardım etmeyi kabul edip gerekli dosyaları bize gönderirsen sayende birsürü kişi belle li olacak. Bu konuda senden yardım bekliyoruz. Eğer yardım etmeyi kabul ediyosan gerekli bilgi için hakan_710 adlı üyeye özel mesaj atarsan sana dönecektir. Şimdiden teşekkürler..bu mesajı gönder sana zahmet

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
gelen kutusunuda silsin.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
adam gelene kadar...

yeauw

yeauw

Üye
Hadi yaa oluyormu nerde nerde hani hani hani :aha:

mustyaky

mustyaky

Üye
ya beyler kusura bakmayın ama mesaj gönderirken şu hatayı veriyo "BB code font tagı bu alanda kullanıma kapalıdır.." ben anlamıyom bb code dan felan :S bi açıklayın ne yapmam gerektiğini.

hakan_710

hakan_710

Üye
yarına gelir heralde bakıcaz artık gerisi arkadaşlara kaldı şuan için

----------Eklendi @ 22:15:39 ---------- Yazıldı @ 22:14:32 ----------

ya beyler kusura bakmayın ama mesaj gönderirken şu hatayı veriyo "BB code font tagı bu alanda kullanıma kapalıdır.." ben anlamıyom bb code dan felan :S bi açıklayın ne yapmam gerektiğini.

valla hiç bi fikrim yok eğer yazı tipi falan büyükse değiştirmeyi dene olması gerek

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
test etmeye gönüllü olan varmı telefon çökebilir ama.

----------Eklendi @ 22:17:11 ---------- Yazıldı @ 22:16:03 ----------

daha yapmadık dosyalar elime ulaşınca repack deneyeceğim.

mustyaky

mustyaky

Üye
attım mesajı beyler tamamdır. galiba hakan telden yazdığı için yazı tipinde sorun oluştu ziyaretçi mesajında bende pc den elimle yazdım oldu. şimdi cevap bekleyeceğiz.

hakan_710

hakan_710

Üye
attım mesajı beyler tamamdır. galiba hakan telden yazdığı için yazı tipinde sorun oluştu ziyaretçi mesajında bende pc den elimle yazdım oldu. şimdi cevap bekleyeceğiz.

ellerin dert görmesin. Şimdi arkadaşa kaldık o bana döner dönmez dosyaları almasına yardım edip madness e dönücem gerisi de artık ona kalmış ufak tefek düzeltme yapıp bişeyler çıkarıcaz inşallah :)

yeauw

yeauw

Üye
ne güzel :)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Olursa dünyada tanınırız artık :]

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve ersin146

Üst Alt