hakan_710
Üye
yauw onu bırakında benim n8le nerdeyse 36 saattir kesintisiz netteyim bişey olurmu tele
wlan, bluetooth falan iptal edelim zaten gerek yokbelco2 ye mesaj attım dönerse haber veriririm. nasıl sığmaz 30 mb fark az da değil
olmaz olmaz devam etyauw onu bırakında benim n8le nerdeyse 36 saattir kesintisiz netteyim bişey olurmu tele
Ben C7 ' yle 12 Saat Takılınca Batarya Zayıf Oluyoryauw onu bırakında benim n8le nerdeyse 36 saattir kesintisiz netteyim bişey olurmu tele
Son olarak bu sitedeki vatan haini Benim Madness ustada upload ettiğim rc belle dosyalarınıda kopyalamış baktım aynısı yuhaha bu ne yüzsüzlük
Olmaz
----------Eklendi @ 14:30:26 ---------- Yazıldı @ 14:29:37 ----------
Core <----> Rofs2 değişimi yapabilir miyiz acaba? Dosyalarda.
nazar değcek 36 saat ısınma kasma yapmıyosa soyleme heryerdegerçi ısınma yavaslama falan yok sagolasın
Evet yapabilirsin Sistem dosyalarını fazla kurcalamamak şartıyla..
konuya lütfen gereksiz mesaj yazmayalım artık yoksa sonu gelmiyo. ne kadar gereksiz mesaj o kadar gecikme. işinize nasıl geliyosa artık
Bir de video var elimde diyor
kafam allak bullak oldu madness kafana göre takıl sen sığdır da nasıl sığdırırsan sığdır
Olmaz
----------Eklendi @ 14:30:26 ---------- Yazıldı @ 14:29:37 ----------
Core <----> Rofs2 değişimi yapabilir miyiz acaba? Dosyalarda.
kardeşim ben kime diyorum madem c7 var konuya mesaj yazma laf anlamıyo musunuz?Şimdi ben c7 belleden pr1.2 (014) sürümüne döndüm acaba bunu yazsam onuda çalarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?