Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

wlan, bluetooth falan iptal edelim zaten gerek yok belco2 ye mesaj attım dönerse haber veriririm. nasıl sığmaz 30 mb fark az da değil

papakudioflu

Emekli Yönetici
yauw onu bırakında benim n8le nerdeyse 36 saattir kesintisiz netteyim bişey olurmu tele

Konu Sahibi
Son olarak bu sitedeki vatan haini Benim Madness ustada upload ettiğim rc belle dosyalarınıda kopyalamış baktım aynısı yuhaha bu ne yüzsüzlük

konuya lütfen gereksiz mesaj yazmayalım artık yoksa sonu gelmiyo. ne kadar gereksiz mesaj o kadar gecikme. işinize nasıl geliyosa artık

----------Eklendi @ 14:31:42 ---------- Yazıldı @ 14:31:02 ----------

gereksiz mesajlar devam ederse sert davranacağım bilginize

yolla74

Üye
hırsızlık veya çalma muhabeti varsa pm den devam edin sadece açıkca yazın yaptık diye daha iyi olur bence
biliyorsunuz bişey anlamiyorum ama iş çalma muhabetine girerse konu değişir o zaman destek lazım ise söyleyin

madness.....ALLAH sana kuvvet ve zihin açıklıgı versin...

papakudioflu

Emekli Yönetici
konuya lütfen gereksiz mesaj yazmayalım artık yoksa sonu gelmiyo. ne kadar gereksiz mesaj o kadar gecikme. işinize nasıl geliyosa artık

özür dilerim bütün ustalar burda baska yerde sorsam cevap alamazdım

Tepkiler: Febris

Olmaz

----------Eklendi @ 14:30:26 ---------- Yazıldı @ 14:29:37 ----------

Core <----> Rofs2 değişimi yapabilir miyiz acaba? Dosyalarda.
kafam allak bullak oldu madness kafana göre takıl sen sığdır da nasıl sığdırırsan sığdır

beyler alakasız olacak ama bu c7lern n8lern bellesi bze nye uymuyor donanım farkı oldugundanmı artk üvey ewlat falan degil resmen 'h'iç ( h'yi p yapın .d) muamelesi yapıyolar c6ya

Konu Sahibi
5 dakika sonra geliyorum. Dosyaları düzenleyeyim.