Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Tayloruda geçtin Madness olur inş. N8 kullanıyorum ama bende merak ettim sonucu

sorgut

Üye
verdiğim sözü tutarım arkadaş ama tel sahibi biraz agresifleşti çok uzun sürüyor diye

Tepkiler: asrabi

memo326

Üye
arkadaşlar elleriniz dert görmesin teşekkür ederim şimdiden. aranızdan deneyen oldu mu? boş ram artışı var mı? herhangi bir uygulamada sorun var mı acaba

Konu Sahibi
arkadaşlar elleriniz dert görmesin teşekkür ederim şimdiden. aranızdan deneyen oldu mu? boş ram artışı var mı? herhangi bir uygulamada sorun var mı acaba

Daha dosyaları kopyalıyoruz. Bu işin ilk kısmı. Daha flash dosyası haline getireceğiz.

okitox

Üye
Bunu yapmadan önce anna yüklü olan bi telefondan aynı şekilde dosyaları alıp flash dosyası haline getirmeyi denediniz mi madness hocam? Belki bi yerde bi sıkıntı çıkacak boşuna uğraşmış olacaksınız...

alın beyler kopyalama resmi
TELEFONUNU KULLANMAMIZA İZİN VEREN AYBERK ARKADAŞIMIZA HEPİNİZ ADINA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM..

Tepkiler: qsaw ve CanKartaL

sorgut

Üye
daha kopyalanıyor resim birazdan gelicek. Ayrıca ben video çektim belle videosu onuda yayınlıycam ama arkadaşlarla falan çıktık bardayken idare edin

----------Eklendi @ 23:22:40 ---------- Yazıldı @ 23:22:10 ----------

gelmiş bile

SSnıper

Üye
​bu iş uzun sürerse adam beklemezse telefonu alıp giderse sakatlık olurmu yoksa dosyaları çektinizmi ?

evet resimdede görüldüğü gibi tel açılınca ortalama 140 mb a yakın boş ram var

[h=3] desteklemıyor dıyebılıyorum ben geri dönüşü olmayabilir[/h]

memo326

Üye
peki tahminen ne zaman deneme şansımız olur?