^BaRoN^ Üye aspereas' Alıntı: yapmisken 1.5-2 ghz olsun cekirdek sayisini artirabilrseniz oda iyi 4 cekirdek felan Genişletmek için tıkla ... 8 Olsun bari
aspereas' Alıntı: yapmisken 1.5-2 ghz olsun cekirdek sayisini artirabilrseniz oda iyi 4 cekirdek felan Genişletmek için tıkla ... 8 Olsun bari
^BaRoN^ Üye hakan_710' Alıntı: arayalı 45 dk oldu hala ses yok arkadaştan :S Genişletmek için tıkla ... Ben dedim size sen arasana bi
hakan_710' Alıntı: arayalı 45 dk oldu hala ses yok arkadaştan :S Genişletmek için tıkla ... Ben dedim size sen arasana bi
^BaRoN^ Üye hakan_710' Alıntı: ben arayalı 45 dk oldu eve dönüyoruz demişti Genişletmek için tıkla ... Ara sen bi bizde burda öldük.
hakan_710' Alıntı: ben arayalı 45 dk oldu eve dönüyoruz demişti Genişletmek için tıkla ... Ara sen bi bizde burda öldük.
hakan_710 Üye ^BaRoN^' Alıntı: Ara sen bi bizde burda öldük. Genişletmek için tıkla ... ayıp olur gelecekse gelir bekleyelim söz verdi çünkü ----------Eklendi @ 21:11:26 ---------- Yazıldı @ 21:11:01 ---------- Madness®' Alıntı: hakan başka ülkelerdeler galiba Genişletmek için tıkla ... valla numarasını atıyım bi ara istersen
^BaRoN^' Alıntı: Ara sen bi bizde burda öldük. Genişletmek için tıkla ... ayıp olur gelecekse gelir bekleyelim söz verdi çünkü ----------Eklendi @ 21:11:26 ---------- Yazıldı @ 21:11:01 ---------- Madness®' Alıntı: hakan başka ülkelerdeler galiba Genişletmek için tıkla ... valla numarasını atıyım bi ara istersen
aspereas Üye Madness®' Alıntı: overclock yaptık çekirdek arttırcaz .D çekirdek donanımsaldır Genişletmek için tıkla ... sanal cekirdek felan
Madness®' Alıntı: overclock yaptık çekirdek arttırcaz .D çekirdek donanımsaldır Genişletmek için tıkla ... sanal cekirdek felan
cyber Üye hakan_710' Alıntı: ayıp olur gelecekse gelir bekleyelim söz verdi çünkü ----------Eklendi @ 21:11:26 ---------- Yazıldı @ 21:11:01 ---------- valla numarasını atıyım bi ara istersen Genişletmek için tıkla ... bencede ayıp olur
hakan_710' Alıntı: ayıp olur gelecekse gelir bekleyelim söz verdi çünkü ----------Eklendi @ 21:11:26 ---------- Yazıldı @ 21:11:01 ---------- valla numarasını atıyım bi ara istersen Genişletmek için tıkla ... bencede ayıp olur
tempestshine Üye Madness®' Alıntı: espri yapsın herkes canımız sıkılmasın. Genişletmek için tıkla ... rm-718 belle az önce naviye düştü...
Madness®' Alıntı: espri yapsın herkes canımız sıkılmasın. Genişletmek için tıkla ... rm-718 belle az önce naviye düştü...
hakan_710 Üye Madness®' Alıntı: espri yapsın herkes canımız sıkılmasın. Genişletmek için tıkla ... aman dur herkes yapmasın uykum geldi pc başında bu belle yüzünden uyumadım sabaha kadar
Madness®' Alıntı: espri yapsın herkes canımız sıkılmasın. Genişletmek için tıkla ... aman dur herkes yapmasın uykum geldi pc başında bu belle yüzünden uyumadım sabaha kadar
cyber Üye tempestshine' Alıntı: rm-718 belle az önce naviye düştü... Genişletmek için tıkla ... bu çok ağır oldu ama
tempestshine' Alıntı: rm-718 belle az önce naviye düştü... Genişletmek için tıkla ... bu çok ağır oldu ama
hakan_710 Üye tempestshine' Alıntı: rm-718 belle az önce naviye düştü... Genişletmek için tıkla ... bu espri ağır oldu biraz ----------Eklendi @ 21:16:12 ---------- Yazıldı @ 21:15:11 ---------- navi temiz beyler her ihtimale karşı baktım
tempestshine' Alıntı: rm-718 belle az önce naviye düştü... Genişletmek için tıkla ... bu espri ağır oldu biraz ----------Eklendi @ 21:16:12 ---------- Yazıldı @ 21:15:11 ---------- navi temiz beyler her ihtimale karşı baktım
fatih54102 Üye MÜJDE111BİR111!!!!!!! BELLELİ TELEFONLARIMIZ İÇİN RAM OVERCLOCK SİTESİ BULDUM downloadmoreram.com/ BURDAN INDIRIN :
MÜJDE111BİR111!!!!!!! BELLELİ TELEFONLARIMIZ İÇİN RAM OVERCLOCK SİTESİ BULDUM downloadmoreram.com/ BURDAN INDIRIN :