S.E.C.R.E.T
Üye
Bende ondan dedim ama neyse .
Dahili hafıza 2GB hasar verebilir bence.
flash dosyaları dediğin sadece hafıza kartı içeriği dosyası. Yorumları düzgün oku sonradan farklı anlama.
Ben mobildeyim. Dosyalar gelir gelmez indirip repacklemeye başlarım.
c6 nın 2 gb dahili hafızası mi var?
c6 nın 2 gb dahili hafızası mi var?
Hafıza kartı 2gb olarak geliyor.
Öyle biliyorum ben.
Yok o 2 değildi şimdi hatırladım yanında verdikleri hafıza 2 ' ydi ondan 4 gb bir şey olmaz gibi kesin diyemem .
Öyle biliyorum ben.
----------Eklendi @ 16:25:47 ---------- Yazıldı @ 16:25:27 ----------
Yanlış olabilir.
Öyle biliyorum ben.
----------Eklendi @ 16:25:47 ---------- Yazıldı @ 16:25:27 ----------
Yanlış olabilir.
Yok o 2 değildi şimdi hatırladım yanında verdikleri hafıza 2 ' ydi ondan 4 gb bir şey olmaz gibi kesin diyemem .
o 2gb 4gb hafıza kartı farklılığından kaynaklanıyo. Büyük ihtimal oradaki sürümlerde 4gb kart var. Neyse ne ışte. Akşam yaklaştı ortam gergin
dünden bu yana şimdi bende belle manyakı oldum
Şimdi neden böyle bişey sordun ortam belleye adapte olmuş diyen olabilir ben flash atarken kart içeriği ile flashlıyorum orjinal ilk alınmış gibi oluyor 2 gb içinde resimler ve haritalar var bir kaç adatte video ama 4 gb içeriği 2.4 gb içinde ne var merak ettim :d şimdi iniyor ne olduğunu görücem :d saatler başka geçmiyor
başına gelecekleri bilen bir üye kardeşim seni tebrik ediyorumbu cesaretinden dolayı da kutluyorum
şimdi benim pc'ye indirmem gereken programların linkini verin arkadaşlar onları indireyim eve gidince telden görüşerek yapıcaz zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?