Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

vg_engin

Üye
teamviever adlı bilgisayarınıza kurun arkadaşlar bana veya hakan_710 adlı dostuma pm atın yardımcı olalım bilgisayarınıza bu programı kurduktan sonra bana İD ve şifreyi pm ile gönderin yardımcı olayım

DiaBLoS

Admin
Birşeyler oldu bellenizi güncelleyin dedi

295 mb diyor...

Yükleniyor ...

79mm79

Üye
ovi suiteden inmesini bekleyemeden phoenixle flashlama ya başladım. ovi suite de açık dosyaları indiriyor. telefon test mode ekranına geçti ama üzerinde 025.007 yazıyor yoksa annamı yüklüyor bu?

n000k

Üye
N8 kullanıcıları ...

Ayarlar - Bağlantı - Usb de , Medya aktarımımı etkin olacak nokia ovi suite mi ?
Kablosunu taktığım zaman medya aktarımı etkin diyor ..!
bağlantı ayarını telden usb bağlantısını nokia ovi suite varsayılan yap bakalım.

vg_engin

Üye
teamviever adlı bilgisayarınıza kurun arkadaşlar bana veya hakan_710 adlı dostuma pm atın yardımcı olalım bilgisayarınıza bu programı kurduktan sonra bana İD ve şifreyi pm ile gönderin yardımcı olayım

79mm79

Üye
%60da phoenik hata verip kapandı batarya çıkarıp taktım telefonu açtım bide baktım ki BELLE bi sorun olmaz demi tekrar flashlamaya gerek varmıdır?

ewe gdnce komsuya gdicem valla yok bekleyemem

uruno

Üye

hoacam 3 kademede hata oluştu dedi durdu şimdi telefon açılmıyor yardım ne yapacağız

vg_engin

Üye
`da phoenik hata verip kapandı batarya çıkarıp taktım telefonu açtım bide baktım ki BELLE bi sorun olmaz demi tekrar flashlamaya gerek varmıdır?

sen yine tekrar flashla tam olsun düzgün olsun

Tepkiler: n000k

eksamin

Üye
c601 e geldimi otobusteym bi hbr iern geldmı geldmi

eksamin

Üye
ya bi mesaj atın heyecan yaptım

DiaBLoS

Admin
Hizmet kullanılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyedin dedi güncelleme yarıda kaldı yahu . Çıkış yapmak zorunda kaldım ...
233 mb de yaptı bunu ..!