hakan_710
Üye
Telefonu hackleyeceksin. C: ve Z: deki dosyaları ayrı ayrı klasörlere atacaksın E: ye. Ondan sonra onları rarlayıp bize atacaksın.
----------Eklendi @ 11:09:00 ---------- Yazıldı @ 11:08:43 ----------
Open4ALL falan açmayı unutma.
hackleme olayına giremem ne yazık ki çünkü arkadaş kabul etmeyecektir. Yok mudur başka yöntem ? Ayrıca msj kutumda 1 msj var dolu değil arkadaşlar yazmış msj atılmıyor diye ama ben değilimdir o
hackleme olayına giremem ne yazık ki çünkü arkadaş kabul etmeyecektir. Yok mudur başka yöntem ? Ayrıca msj kutumda 1 msj var dolu değil arkadaşlar yazmış msj atılmıyor diye ama ben değilimdir o
çok şükür cevap verdin şimdi ben tel numarami özel mesaj atıyorum sana arkadaşının yanına gidince bana çağrı at hepsini tek tek adım adım anlatıcam ben sana. Gerçekten ihtiyacımız var buna umarım yardım edersin
kardeşim hack işinin aslını da açıklıycam ben sana korkulacak bişiy yok
6 dan sonra çalışmalara başlıyoruz o zaman şuan şirketteyim 6 da çıkıyorum direk arkadaşın yanına gidip hallediyoruz bu işi yeter be nokiadan hayır yok bize . bizde kendimiz çözeriz sonuçta elimizde bir tel var . Umarım başarırız ...
6 dan sonra çalışmalara başlıyoruz o zaman şuan şirketteyim 6 da çıkıyorum direk arkadaşın yanına gidip hallediyoruz bu işi yeter be nokiadan hayır yok bize . bizde kendimiz çözeriz sonuçta elimizde bir tel var . Umarım başarırız ...
Dosyalar elime geldikten sonra 2 gün içinde hazırlayıp foruma atarım en geç.
%90 Nokiadan Önce Madness aticak gibi geliyo belle yi
Dosyalar elime geldikten sonra 2 gün içinde hazırlayıp foruma atarım en geç.
ilk olucak gibi zatenBöyle birşey yaparsanız Türkiye'de ilk olur
ok karışık değilse zaten tel ile konuşarak yapıcaz adım adım hatta teamviewer ile de bağlantı kurarız . Tek sıkıntı sorun çıkmasında benim başım ağrımasın. Ben akşam arkadaşın yanına gidip ikna etmeye çalışıcam hack olayında . Bir kaç artısını anlatmak lazım falan program falan yükliycez diye
Böyle birşey yaparsanız Türkiye'de ilk olur
%90 Nokiadan Önce Madness aticak gibi geliyo belle yi
ne zaman yayinlanır tahminen?evet arkadaş beni telden aradı işlem tamamdir beyler dosyalar hazır sayabiliriz
Cfw yapmayi atladin artik fw oluşturuyosun
----------Eklendi @ 11:20:41 ---------- Yazıldı @ 11:19:56 ----------
Çok çılgın bir proje oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?