Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

forumda bişey olmadı.Ama suite yarın olmadı obürgün düşecek belle

----------Eklendi @ 16:50:09 ---------- Yazıldı @ 16:49:23 ----------

nokia twitter da cok yakında diyordu şimdi çok çok yakın yazmış face te.üçünçü bi çok gelmeden çıkar gibi...

sorgut

Üye
benimde konuştuğum tayfun idi adı

Symbian Belle güncellemesi çok çok yakında yayınlanacaktır. Beklemede kalınız 6 dakika önce ·

Ben nokia care'ye gittim bugün. Sordum ama çalışanlar anlamadı. En yetkili kişiye yönlendirdiler hemen. Odasına gittim. Dedim '' Bellenin çıkış tarihini biliyormusunuz?'' Dedi'' Yakında gelecek'' . Yaw abi bu adamlar taaa kocaeli izmitteki nokiacıları bile tembihlemişler yaw. Oha yaw bukadar olmaz. Sonra bi sitede okudum '' Belleden sonra Carla , sonrada Donna gelecekmiş. Adama dedim Carla sonrada Donna gelecekmiş dedim. Adam ''bilmiorm. Hiç bi bilgim yok '' dedi. Daha onlar bilmio yaw. Bu nasıl servis kardeşim. Az daha konuşsam adam işten atılcak , yerine beni koyacaklar

Ya adamlar utanmasa , belle ne zaman gelio sorusuna '' Coming soon beyefendi, az biraz coming soon!'' Diyecek yaw

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayatım boyunca kimsenin ekmegiyle oynamadım ama yarın süitte belleyi görmezsem elif nokiaya veda eder

aradım şimdi dağıtıma başlandı rm koduna göre güncelleme gelecek sırayla diyo sonunda rahata kavuşuyoz

Tepkiler: ekrem1990

vg_engin

Üye
Güncelleyenler burdan bildirsin arkadaşlar merakla bekliyoruz

fayzteck

Üye
Dagıtım başladı dio endonezya :S

ersin146

Üye
şimdi ben de aradım konustum önümüzdeki günlerde dedi numaramı alırken telefon kesildi tekrar aradim farklı birine yine aynısını sordum bildiğiniz gibi bir çok ülkede kullanıma sunuldu felan dedi türkiye'ye de uyarlanmış şekilde (uygulamalar felan da dedi arada) önümüzdeki günlerde gelecek dedi

Güncelleme gelince profil resmini, belleli c6-01 le değiştirecekmisin ?