hakan_710
Üye
bozuk falan demene gerek yok direk o arkadaşın teliyle gidip bundan istiyorum dearkadaşlar isterseniz bugün ışıkta videosunu çekeyim net video ile gidelim belle var diye ? Bende bir kaç bahane bulmam lazım ama ekran falan mı bozuk diyim ne diyim ??? Ayrıca ben tedarikçiler ile iş yapıyorum yani sadece bayi satışı yaptığımız gerektiğinde yurt dışından ürün getiren bir şirketiz. Aramız genpa ile iyi bende burası ile görüşürüm... Hp dell olsa iş ortağıyız her türlüde nokia da biraz uğraşıcam ara teli kargola falan bakalım şansımızı denemede yarar var
bozuk falan demene gerek yok direk o arkadaşın teliyle gidip bundan istiyorum de
ben burda kvk ya gittim sen neresi yakınsa sana oraya gitOk bakalım ne diyecekler, netten bakayım avrupa yakasında nerde varmış genpa ?
arkadaşlar nokia destek hattı aradı az once
piyasada satılıyo deseydin keşkenokia aradı adam bizde tam bilmiyoruz cok yakında gelcek dedi.8 şubatta olabılır dedi
Evet Yüklerlersede Flaş atar verirler ^^adam hala aramadı umarım 18.30 kadar arar da yarına kalmaz
----------Eklendi @ 14:45:17 ---------- Yazıldı @ 14:44:27 ----------
dosyaları bana verseler herkese veriyim ama o dediğin olmuyo işte. adam vermez bana
----------Eklendi @ 14:46:12 ---------- Yazıldı @ 14:45:17 ----------
aslında bi şansımı denerim olmadı az çok muhabbetim var ordakilerle
emin olmak gerekmiyo şöyle düşün arkadaşının telefonu bozulsa ve anna yükleyip verseler kabul eder misinz? nokia madem çıkardı destek vermek zorunda. kafasına göre piyasaya süremezarkadaşlar peki Türkiye de bu yazılımın olduğuna eminmiyiz ?
----------Eklendi @ 15:11:40 ---------- Yazıldı @ 15:11:10 ----------
yani bu ürünler yurt dışından geliyor orda yüklenerek türkiye de yüklenmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?