papakudioflu
Emekli Yönetici
telefonu yeni teslim ettim geldim c6-01 lerin bazılarında ekranda problem var dikkatinizi çekmiştir beyaz renkte belli oluyo. çoğu kişi bunu ekranın özelliği dedi ama bazılarında olmadığı için içime kurt düştü bende servise gittim biraz önce ekranı inceleyeceklerini söylediler. gitmişken belleyi de sordum tabi.yazılım yükleticem belle çıkmış dedim. görevli bayan yazılımdan anlamadığı için teknisyeni aradı oda 25.007 var falan gibi bişeyler söyledi bende sorgut un çektiği videoyu tele atmıştım oracıkta açtım gösterdim arkadaşım istanbuldan aldı bu yüklü hemde türkçe deyince. kadın teknisyene telefonda anlatmaya çalıştı versiyon numarasını falan söyledim oda server a bakacaklarını varsa yükleyeceklerini söyledi.ayrıca telefonu koyduğu zarfa symbian belle yüklenecek versiyon 111.30.609 yazdı akşama hazır olur heralde dedim büyük ihtimal dedi şimdi sabırsızlıkla bekliyorum bakalım sonuç ne olacak. beklemede kalın alın bu da servis formu
rica ederimbilgi için sagol kardesim büyük ihtimal aksama telefonun belle
bekleyip görücez
akşamı bekleyelim olursa herkes yollasın olmadı bana yollayın ben yükletirimhadi hayırlısı bana servis yolu göründü galiba yarın artık
dur link atıyımvideo yu bızede ver bızde delil olarak sunalım hacoo
dur link atıyım
----------Eklendi @ 12:27:56 ---------- Yazıldı @ 12:26:57 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızalın bunu indirin hazırda bulunsun her ihtimale karşı
Hakan o ekran sorunu bndede var galba dedigin gibi beyaz ekrana dkkatli baknca tahtayı slersn ya iz kalır öyle gözüküyo sonra kayboluyo izler senin belle işi olumlu olursa bende kvk ya gitçem.
hele bi durun bakalım yazılım mevcutsa indirip atacız dedi kadın kesin bişey yok ama yine de ihtimali bile heyecanlandırıyo. sabırsızlıkla bekliyorum akşama hazır olsa iiçok duygulandım ağlamak istiyorum
valla ben kadına ekranın özelliğimi yoksa dedim arkadaşımda da var çünkü. incelenip ona göre karar verilecek bazen hatalı üretimler söz konusu olabiliyo dedi.Ewet aynen öyle .d niye öyle ya
hele bi durun bakalım yazılım mevcutsa indirip atacız dedi kadın kesin bişey yok ama yine de ihtimali bile heyecanlandırıyo. sabırsızlıkla bekliyorum akşama hazır olsa ii
----------Eklendi @ 12:36:29 ---------- Yazıldı @ 12:35:11 ----------
valla ben kadına ekranın özelliğimi yoksa dedim arkadaşımda da var çünkü. incelenip ona göre karar verilecek bazen hatalı üretimler söz konusu olabiliyo dedi.
önemli değil kardeşim hele bi sonuç belli olsun burdan duyururum.gerekirse gider ekranlarınızı değiştirirsinizhmm anladım kardeşim sağolasın
önemli değil kardeşim hele bi sonuç belli olsun burdan duyururum.gerekirse gider ekranlarınızı değiştirirsiniz
telefonu yeni almış olsam çökertip götürecektim sonra anna yı yüklerseler bende belle vardı diyecektimama telefonu alış tarihinden kaybediyorm
er yada geç herkese gelecek. o değilde meraktan sürekli kvk nın siteye bakıyom.napım hakan hıc boyle gormemıstım duygulandık bı an
telefonu yeni almış olsam çökertip götürecektim sonra anna yı yüklerseler bende belle vardı diyecektimama telefonu alış tarihinden kaybediyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?