Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

papakudioflu

Emekli Yönetici
gelsin bende Azerbaycan dilini yuklerım xoş gəldiniz der artık

yok azerbaycan dilini yüklemene gerek aybalam madness dil paketini hazırlamış bile naviye düştügü an türkçesini yayınllar

----------Eklendi @ 09:36:41 ---------- Yazıldı @ 09:33:52 ----------

istanbuldayım iki tane kvk bayisi var ama uzakta gitmeye kalksam birfün izin almam lazım aslında gitmem gerekiiyo telin hoparlörü patlak ama dedigim gibi

ben bugün sorgut un video yu da alıp gidicem arkadaşım aldı çok begendim bende istiyorum diycem belle yi bilmiyomuş ayağına yatıyim bakalım ne diyecekler haber veririm burdan size

asrabi

Üye
Okula gdeniniz yokmu stajdaym bellenin glmesini bekliyorum bakalım bişiler olcakmı .dd

germir

Üye
ben bugün sorgut un video yu da alıp gidicem arkadaşım aldı çok begendim bende istiyorum diycem belle yi bilmiyomuş ayağına yatıyim bakalım ne diyecekler haber veririm burdan size

ne varsa sende var hakan bi el at o işe yoksa millet tırlatacak

covar

Üye
belle gelmeyecek martta ancak gelcekmiş arkadaşlar

ne varsa sende var hakan bi el at o işe yoksa millet tırlatacak

sen merak etme zaten benim ekranda da sorun var onu da konuşmam lazım hem servis eve yürüyerek 15 dakika mesafede 11 e doğru giderim sonra burdan haber veririm. Orda teknisyen bi abi var ona bi sorayım bakalım ne diyo

germir

Üye
belle gelmeyecek martta ancak gelcekmiş arkadaşlar

ağzından yel alsın paşam öle deme

----------Eklendi @ 09:57:00 ---------- Yazıldı @ 09:54:12 ----------

sen merak etme zaten benim ekranda da sorun var onu da konuşmam lazım hem servis eve yürüyerek 15 dakika mesafede 11 e doğru giderim sonra burdan haber veririm. Orda teknisyen bi abi var ona bi sorayım bakalım ne diyo

hayırlı haberlerle dönersin işallah

ağzından yel alsın paşam öle deme

----------Eklendi @ 09:57:00 ---------- Yazıldı @ 09:54:12 ----------

hayırlı haberlerle dönersin işallah

umudum o yönde gitmeden duramıycam günlerdir bende uyumuyorm

nokia dedık yılların markası dedık androide peşkeş çektik bizi düşürdüğü hale bak

ben su telefonu biraz şarj edeyim de gidiyim haydi bakalım görüşürüz gelince