papakudioflu
Emekli Yönetici
gelsin bende Azerbaycan dilini yuklerım xoş gəldiniz der artık
o zaman kardeşim kvk ya gidebilecek kimse yokmu ya kayseride yok olsa vallaha dakka durmam giderim bunların meğer teknik destek verilmiştir yetkili servislere yüklü cihazlar satıldığına göre gitsin biri konuşsun yükletsin bizde paylaşırır yararlanırız çıkmasını beklersek kafamızda saç kalamayacak bu gidişle
o zaman kardeşim kvk ya gidebilecek kimse yokmu ya kayseride yok olsa vallaha dakka durmam giderim bunların meğer teknik destek verilmiştir yetkili servislere yüklü cihazlar satıldığına göre gitsin biri konuşsun yükletsin bizde paylaşırır yararlanırız çıkmasını beklersek kafamızda saç kalamayacak bu gidişle
Okula gdeniniz yokmu stajdaym bellenin glmesini bekliyorum bakalım bişiler olcakmı .dd
ben bugün sorgut un video yu da alıp gidicem arkadaşım aldı çok begendim bende istiyorum diycem belle yi bilmiyomuş ayağına yatıyim bakalım ne diyecekler haber veririm burdan size
ne varsa sende var hakan bi el at o işe yoksa millet tırlatacak
belle gelmeyecek martta ancak gelcekmiş arkadaşlar
sen merak etme zaten benim ekranda da sorun var onu da konuşmam lazım hem servis eve yürüyerek 15 dakika mesafede 11 e doğru giderim sonra burdan haber veririm. Orda teknisyen bi abi var ona bi sorayım bakalım ne diyo
ağzından yel alsın paşam öle deme
----------Eklendi @ 09:57:00 ---------- Yazıldı @ 09:54:12 ----------
hayırlı haberlerle dönersin işallah
nokia dedık yılların markası dedık androide peşkeş çektik bizi düşürdüğü hale bak
aynennokia dedık yılların markası dedık androide peşkeş çektik bizi düşürdüğü hale bak
ben su telefonu biraz şarj edeyim de gidiyim haydi bakalım görüşürüz gelince
evet kayserinin yillisiyim toprakmustafa kayserilimisin kayseridemi yaşıyosun
evet kayserinin yillisiyim toprak
talas gadasını aldığım
topragım bu nokıa ne istiyo bızdenbende germirdeyim gadalarını aldığım
topragım bu nokıa ne istiyo bızden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?