TheMadness
Üye
-
Konu Sahibi
-
tivitir yok bende anlamıyom ondan
Arkadaşlar ne oldu bu konu yalan oldu gitti belleden haber yokmu.
Arkadaşlar ne oldu bu konu yalan oldu gitti belleden haber yokmu.
Rm-601 in 25.8 yazılımı nı 718 e uyarlayabilirmiyiz
ayarlasan ne değişecek 25.8 amerika için anna sürümü bşka fark yok kiRm-601 in 25.8 yazılımı nı 718 e uyarlayabilirmiyiz
bu arkadaşın yazdığına inanarak bir gün daha erkene çekiyoruz ve daha mutlu oluyoruz. bugünkü eğitimimiz sona erdi. belle geldikten sonra görüşmek üzere hoşçakalınBu gece telefonu aldığım elektronik mağazasına gittim. c6-01 için belle yi soracakken nokia satış görevlisi müşteriye belle yüklü c6-01 i kutusundan çıkarmış sadece harita güncellemelerini yaparak teslim etmeye hazılanıyordu. Anna cılar ne yapacak dedim 3-5 güne telefonlara Belle ile ilgili mesaj gelecekmiş. Nasıl yükleneceği ile ilgili. Nokia satış görevlisi ben yardımcı olurum dedi.
Nokia azerbaycan da face te 8inde tüm ülkeye gelecek diyor.Yaklaşıyoruz türkiye ye
kim tutar seni git yakarkadaşlar öncelikle selamnerdeyse yüzyıllardır c6'nın anna'sını belle'meyi düşünmekteyim. google'ı manyak yaptım artık açınca direk c6-01 araması başlatıyo az önce bi fan page buldum hangi ülkeden vatandaşa ait bilmiyorum ama son paylaşımn altındaki yorumlarda birisi 7,birisi de 8 şubata demiş. yeter artık ulan gelcekse gelsin elimde molotov kokteyliyle burdan finlandiyaya kadar koşum merkez binayı yakıcam ( Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)
Nokianin Azerbaycandaki Fan Sehifesiharbiden azerbaycan, çok emin 8 inde geleceğine baksannıza Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?