sawserez Üye Madness®' Alıntı: sitede var diyorum seidea Genişletmek için tıkla ... care yi denedim ona yok dedim madness seidea yı biliyorum zaten care bende var kurulu uzun zamandır
Madness®' Alıntı: sitede var diyorum seidea Genişletmek için tıkla ... care yi denedim ona yok dedim madness seidea yı biliyorum zaten care bende var kurulu uzun zamandır
cukuleaks Üye firmware yapan şahıslara şimdiden teşekkür ediyorum. Ben yapim falan dedim bi ara. C++ falan çıktı. Oturdum ağlamaya başladım
firmware yapan şahıslara şimdiden teşekkür ediyorum. Ben yapim falan dedim bi ara. C++ falan çıktı. Oturdum ağlamaya başladım
serecans Üye zigeeg' Alıntı: firmware yapan şahıslara şimdiden teşekkür ediyorum. Ben yapim falan dedim bi ara. C++ falan çıktı. Oturdum ağlamaya başladım Genişletmek için tıkla ... ağlamayın benide ağlatacaksınız şimdi
zigeeg' Alıntı: firmware yapan şahıslara şimdiden teşekkür ediyorum. Ben yapim falan dedim bi ara. C++ falan çıktı. Oturdum ağlamaya başladım Genişletmek için tıkla ... ağlamayın benide ağlatacaksınız şimdi
TheMadness Üye Konu Sahibi sawserez' Alıntı: care yi ofline den çıkaramıyoruım yazıloımcı kimse yokmu? Genişletmek için tıkla ... eski sürümü vardı bende çıkmıyor.
sawserez' Alıntı: care yi ofline den çıkaramıyoruım yazıloımcı kimse yokmu? Genişletmek için tıkla ... eski sürümü vardı bende çıkmıyor.
hakan_710 Üye sawserez' Alıntı: care yi ofline den çıkaramıyoruım yazıloımcı kimse yokmu? Genişletmek için tıkla ... care offline dan çıkmaz onu öyle ayarlamışlar. Programı baştan kontrol etmek lazım. Data package manager tool a bi bakın bakalım
sawserez' Alıntı: care yi ofline den çıkaramıyoruım yazıloımcı kimse yokmu? Genişletmek için tıkla ... care offline dan çıkmaz onu öyle ayarlamışlar. Programı baştan kontrol etmek lazım. Data package manager tool a bi bakın bakalım
ersin146 Üye hakan_710' Alıntı: care offline dan çıkmaz onu öyle ayarlamışlar. Programı baştan kontrol etmek lazım. Data package manager tool a bi bakın bakalım Genişletmek için tıkla ... deniyorum fakat dakikalardır "logging into remote server..." yazısında
hakan_710' Alıntı: care offline dan çıkmaz onu öyle ayarlamışlar. Programı baştan kontrol etmek lazım. Data package manager tool a bi bakın bakalım Genişletmek için tıkla ... deniyorum fakat dakikalardır "logging into remote server..." yazısında
cukuleaks Üye 5800 ıma ilkkez n97 mini fw yi yükleyip sadece 5 dakka sonra üstüne bi şişe kolonya döktüğümden beri, fw işleriyle uğraşmıyorum
5800 ıma ilkkez n97 mini fw yi yükleyip sadece 5 dakka sonra üstüne bi şişe kolonya döktüğümden beri, fw işleriyle uğraşmıyorum
hakan_710 Üye Madness®' Alıntı: hakan 1 saattir onu diyorum :P Genişletmek için tıkla ... bende demiştim zaten ama arkadaş kaçırmış galiba
Madness®' Alıntı: hakan 1 saattir onu diyorum :P Genişletmek için tıkla ... bende demiştim zaten ama arkadaş kaçırmış galiba
TheMadness Üye Konu Sahibi zigeeg' Alıntı: 5800 ıma ilkkez n97 mini fw yi yükleyip sadece 5 dakka sonra üstüne bi şişe kolonya döktüğümden beri, fw işleriyle uğraşmıyorum Genişletmek için tıkla ... Allah rahmet eylesin, iyi telefondu.
zigeeg' Alıntı: 5800 ıma ilkkez n97 mini fw yi yükleyip sadece 5 dakka sonra üstüne bi şişe kolonya döktüğümden beri, fw işleriyle uğraşmıyorum Genişletmek için tıkla ... Allah rahmet eylesin, iyi telefondu.
hakan_710 Üye ersin146' Alıntı: deniyorum fakat dakikalardır "logging into remote server..." yazısında Genişletmek için tıkla ... programa bakma şansım olmadı da account falan gerekmiyo değil mı?
ersin146' Alıntı: deniyorum fakat dakikalardır "logging into remote server..." yazısında Genişletmek için tıkla ... programa bakma şansım olmadı da account falan gerekmiyo değil mı?