papakudioflu
Emekli Yönetici
ayarlar>bağlantı>ayarlar>kendi ülkenizde veri kullanımı her zaman sor yap hallolur sorunSelam millet ufak bi yardım istiyorum tel sürekli net bağlantısında kalıyo kapatıyom geri bağlanıyo tel bi arkadasın bana sordu şimdi
ayarlar>bağlantı>ayarlar>kendi ülkenizde veri kullanımı her zaman sor yap hallolur sorun
bu arada madness belle geldiginde senin packlediginle karsılastırıp hatanın nerde oldugunu bulma ihtimalin varmı
madness bi gelişme varmı
imkansız 28 bin dosya var belconunki de çalışmıyor benimki de
az daha gayret inanın çalışacak
istanbul mahmutbeyde telefon teknik servisligi yapan bi arkadasım var gece ona sordum teli pcye baglayıp sistemdeki hataları bulubildigini söyledi susmuş cihazlara yapıyoruz dedi
istanbul mahmutbeyde telefon teknik servisligi yapan bi arkadasım var gece ona sordum teli pcye baglayıp sistemdeki hataları bulubildigini söyledi susmuş cihazlara yapıyoruz dedi
doğru fakat onlar yazılım hatasını değil. Elektronik hatayı buluyorlar. Nasıl olsa yazılımlar hazır.
Şu care suiti bulsak belle vardır belki.
yaptıklarımızı anlattım nokia yazısı geliyo beyaz ekranda bes tane nokta cıkıp kalıyo dedim cihaz susmuş dedi ne demekse ben anlamadım tekrar arayıp sorcam program adını madness
belki deil kesin vardır. Bize de verseler keşke
----------Eklendi @ 12:47:46 ---------- Yazıldı @ 12:45:43 ----------
dediklerinizin hepsi doğru fakat onlar çalıştığından emin oldukları yazılımları deneyip cihazlar çalışmayınca devreleri kontrol amacli kullanıyolar o programı. Fakat biz yazılımı kendimiz yaptık o yüzden açılmıyo
buldum biri indirip baksın mobile geçiyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?