noss_bar
Emekli Yönetici
Hiç zannetmiyorum olacağını ama ufakta olsa ustalar olma ihtimali verirse denemesi benden
konuyu başından beri takip ediyorum anna dosylarının içine belle dosyaları gömülüyor iki sistemi karıştırılıyor hata olma olasılığı yüksek dediğiniz gibi 25 bin küsür dosya ile uğraşmak gerçekten zor iş uğraşan arkadaşları gerçekten tebrik ediyorum ama dediğim gibi bütün olarak bakmak lazım. belle dosyaları neden c6 01 e yüklenemiyor örnek şuan elimizde iki belle var biri c7 bellesi diğeri n8 bellesi bu iki belle karştırılsın fark varsa ona göre c6 01 bellesi yapılsın. eminim c7 bellesi ile n8 bellesi arasında küçücük bir fark vardır. belki bu fark c6 annasıyla kapanabilir.
kesinlikle katılıyorum bu iş s60 başladı s60v3 s60v5 s3 derken annasıdı bellesidi gidiyor hep var olanın üzerine inşa edildi sıfırdan olan birşey değil. bunu çözersek ilerde carla gelecek ama bize yok ama farkı bulursak carlayıda yükleme şansımız olacak tabi tel kaldırırsa donanım yeterse yaniya kardesler ben 10 yıldır nokia kullanıyorum hepside symbiandı şu bi gerçekki yazılımda biraz degisıklik tel modelini degistırıyo aslında aynı yazılım sadece ilave yani anna da aynı bellede bıraz ılave yapılmıs halı ama yazılımcılarımı bunu basaracaklar emınım
iki bellenin (c7 bellesi ile n8 bellesi) udasını coresini cartını curtunu açıp yan yana koyup sadece dosya adlarına ve boyutlarına bakmak çok zor olmasa gerek.
elimizde bütün bir belle var c7 bellesi veya n8 bellesi farketmez ikisini karştıralım aradaki farkı bulup c6 01 bellesinden alınan dosyalar(zaten elimizde c6 z den romdan alınan parçalı belle var) ile değiştirip paketleyelim. cfw oluşturalım
nokıa artık desteklemiyorki sadece yeni modellere odaklanıyor örnegin e serisi telefonlar s^3ten elini ayagını cekti dha oviye bile destek vermiyor yazılım ckarmıyor birşey yapmıyor belleden sonra carla gelince daha cook kufur edecez nokıaya bu gunlerimize şükredelim bence zalim nokıa
yav daha belle yi yayınlayamadı adamlar şimdiden carla düşünmeyin belle beklediğimiz gibi olur vallah . unutun çarlayı unutuncarla 1ghz cihazlara gelecek deniliyo fakat geçenlerde bi sitede nokia tarafından e7 de test edildiğini okumuştum hatta resim bile paylaşmışlardi bi tane. Fakat kasma falan oluyomuş sanırım. Belki nokia bunun önüne geçip bizleri sevindirebilir. Ama ne zaman olur onu bilemem. Ayrıca yeni cihaz satabilmek için eskileri unutur gibime geliyo. Nokia bu ne yapacağı belli olmaz
yav daha belle yi yayınlayamadı adamlar şimdiden carla düşünmeyin belle beklediğimiz gibi olur vallah . unutun çarlayı unutunhem zaten 1ghz işlemci istiyomuş . bizi ne zman sevindirdiki carlayla sevindirsin bu nokia
----------Eklendi @ 01:18:18 ---------- Yazıldı @ 01:15:21 ----------
yav bari en azından c6 cılar için şöyle bişey yapılsaydı. iyi olurdu. ama geçti artıkhttp://www.maxicep.com/symbian-v9-4...an-belle-skin-spb-shell-for-s60v5-583895.html
ekran boyutu bile dosyalar yapılırken ele alınıp ona göre yazılıyor arkadaşlar öyle c7 den alalım n8 den biraz katalım üstüne armut atalımla olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?