Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

fayzteck

Üye
Harbiden kalktı mı haber ya of lanet nokia !

evet zrivate deki klasordeki ikon telefonu bilgisayara baglayinca cikan ikon rm uyumlu olsun diye onu kullanmis olabilirler (anna v025.07)

okitox

Üye
faydam dokunur diye dosyaları istemiştim ama cevap geliş şeklinden hoşnut kalmadığımdan ötürü sesimi çıkarmıyorum.

hakan kardeşim. tavrın hiç hoş değil. benim telefonum da c6-01. ben de cfw işlerine başladım o yüzden istemiştim...

Tepkiler: Mad EagLe

cyber

Üye
polluxea♪;4305256' Alıntı:
forumu salladılar nokiadan yazı geldi dye fake cıktı demekk....bizim bu millet hiç akıllanmıycak yav valla

hiç bi şey belli değil yarın bile çıkabilir

sorun sadece benimle alakalı değil bunu bilmen yeterlidir umarım kardeşim kırıcı olduğum için özür dilerim. tüm yazılan mesajları baştan sona okuma sansın olsaydı ne demek istediğimi anlardın. kusura bakma

okitox

Üye

yok estağfurullah vardır illaki bi nedeni zorla verin demedik zaten de... içinde bulunduğun tavır itibariyle öyle kimse kusura bakmasın kimsenin kalbini kırmayım falan filan bunlar saçma laflar yani. tamam yaptığın işi anlıyorum test ediyorsun xplore ile dosya kopyalıyorsun zor işler bunlar ama milleti germenin anlamı yok.

daha düzgün cevaplar daha samimi görünmeni sağlar.

kolay gelsin

Tepkiler: Mad EagLe
laflarım saçmaysa size saçma gelmeyen biriyle muhatap olun. yapmacık samimi görünmektense olduğum gibi davranıyorum. beğenmeyen istediği gibi davranmakta özgür...

cyber

Üye
tartışmayalım konu dağılmasın

okitox

Üye
saçma olmayan birinde dosyalar var mı diye sorardım bilseydim... hata bende...

herkesten özür diliyorum

sawserez

Üye
hakan ne oluyor ya ne bu kadar stres yaptın susmasını bilmiyormusun sen sakin ol her şeye cvp vermen gerekmiyo

asrabi

Üye
Konuyu Ne Diye Dağıtıyorsunuz herkez burda bişiler yapmaya calısıyo yapamayanlarda bekliyo yapmak isteyenlerde bütün desteğe hazır neyin derdindesiniz ?

sawserez

Üye
belco2,madness ve kurtuluş40 dan belki bişeyler çıkabilir 2 ye kadar nöbetteyim

Tepkiler: asrabi
arkadaslar biraz stresli ondan oluyor amac burda insanlara yardım etmek paylasılmak için acılan bi konu herkes birinin söyledigi bişeye takılıyor sanki kendisi hic gereksiz msj atmamış gibi bu kadar büyütüp kalp kırmanın anlamı yok bgenmediginiz bişe varsa farenizin tekerlegine bi turdaha attırın arkadaslar ortamı germeye gerek yok

bende anna yüklu benım telde yazıyo rm- 601 diye

belco2,madness ve kurtuluş40 dan belki bişeyler çıkabilir 2 ye kadar nöbetteyim
bi atasözü vardı neydi ya sessiz atın çiftesi pek olur. Galiba böyleydi yanls anlasılmasn he bence bi bakacazki bahsettigin adamlar önümüze link koymuş

arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun umarım emeğiniz boşa gitmez lakin benim hiç umudum yok size bol şans ve kolay gelsin diyorum...

hakan z klasöründe rm-601 olarak arat iki tane çıkıcak. tam yolu birinin :

Z\private\101F7C87

Benim tel c6 01 anna yüklü dediginiz yere bende baktım rm-601 resim şeklinde bendede var

----------Eklendi @ 00:40:49 ---------- Yazıldı @ 00:38:14 ----------

Benim tel c6 01 anna yüklü dediginiz yere
bende baktım rm-601 resim şeklinde bendede var

belco2

Üye
panik yapmayın c6-01 rm-718 ve rm-601 yüklene bilir anlamına gelir