fayzteck
Üye
polluxea♪;4305256' Alıntı:forumu salladılar nokiadan yazı geldi dye fake cıktı demekk....bizim bu millet hiç akıllanmıycak yav valla
sorun sadece benimle alakalı değil bunu bilmen yeterlidir umarım kardeşim kırıcı olduğum için özür dilerim. tüm yazılan mesajları baştan sona okuma sansın olsaydı ne demek istediğimi anlardın. kusura bakmafaydam dokunur diye dosyaları istemiştim ama cevap geliş şeklinden hoşnut kalmadığımdan ötürü sesimi çıkarmıyorum.
hakan kardeşim. tavrın hiç hoş değil. benim telefonum da c6-01. ben de cfw işlerine başladım o yüzden istemiştim...
sorun sadece benimle alakalı değil bunu bilmen yeterlidir umarım kardeşim kırıcı olduğum için özür dilerim. tüm yazılan mesajları baştan sona okuma sansın olsaydı ne demek istediğimi anlardın. kusura bakma
bi atasözü vardı neydi ya sessiz atın çiftesi pek olur. Galiba böyleydi yanls anlasılmasn hebelco2,madness ve kurtuluş40 dan belki bişeyler çıkabilir 2 ye kadar nöbetteyim
Valla ne yalan söyleyeyim umudum o yöndebi atasözü vardı neydi ya sessiz atın çiftesi pek olur. Galiba böyleydi yanls anlasılmasn hebence bi bakacazki bahsettigin adamlar önümüze link koymuş
hakan z klasöründe rm-601 olarak arat iki tane çıkıcak. tam yolu birinin :
Z\private\101F7C87
Benim tel c6 01 anna yüklü dediginiz yere bende baktım rm-601 resim şeklinde bendede var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?