sorgut Üye Arkadaşlar benim canım sıkıldı ben kaçar iyice moralim bozuldu lumia almayı planlıyordum artık onuda almam çakma sistem yollasınlar bende paramı vereyim... Allah'a emanet olun kalın sağlıcakla...
Arkadaşlar benim canım sıkıldı ben kaçar iyice moralim bozuldu lumia almayı planlıyordum artık onuda almam çakma sistem yollasınlar bende paramı vereyim... Allah'a emanet olun kalın sağlıcakla...
hakan_710 Üye Madness®' Alıntı: hakanda dosyalar. Genişletmek için tıkla ... yeteri kdar kişide dosyalar mevcut 3 kişi ile başladık sonuç belli olana kadar değişiklik düşünmüyoruz kimse kusura bakmasın
Madness®' Alıntı: hakanda dosyalar. Genişletmek için tıkla ... yeteri kdar kişide dosyalar mevcut 3 kişi ile başladık sonuç belli olana kadar değişiklik düşünmüyoruz kimse kusura bakmasın
hakan_710 Üye sorgut' Alıntı: Arkadaşlar benim canım sıkıldı ben kaçar iyice moralim bozuldu lumia almayı planlıyordum artık onuda almam çakma sistem yollasınlar bende paramı vereyim... Allah'a emanet olun kalın sağlıcakla... Genişletmek için tıkla ... tek bir dosya var icon olarak.ayrıca bence emin olmayalım sistemi değiştirdiği için rm-601 dosyası fazla olabilir ----------Eklendi @ 23:44:33 ---------- Yazıldı @ 23:44:12 ---------- Madness®' Alıntı: hakan yarın bir deneme daha Genişletmek için tıkla ... tamam ne kadar istiyosan
sorgut' Alıntı: Arkadaşlar benim canım sıkıldı ben kaçar iyice moralim bozuldu lumia almayı planlıyordum artık onuda almam çakma sistem yollasınlar bende paramı vereyim... Allah'a emanet olun kalın sağlıcakla... Genişletmek için tıkla ... tek bir dosya var icon olarak.ayrıca bence emin olmayalım sistemi değiştirdiği için rm-601 dosyası fazla olabilir ----------Eklendi @ 23:44:33 ---------- Yazıldı @ 23:44:12 ---------- Madness®' Alıntı: hakan yarın bir deneme daha Genişletmek için tıkla ... tamam ne kadar istiyosan
salihk Emekli Yönetici sorgut' Alıntı: Arkadaşlar benim canım sıkıldı ben kaçar iyice moralim bozuldu lumia almayı planlıyordum artık onuda almam çakma sistem yollasınlar bende paramı vereyim... Allah'a emanet olun kalın sağlıcakla... Genişletmek için tıkla ... öyle dusunme sonucda c6.01 aynı tek ozellıgı belllelı olması cakma deyıl yanlıs dusuncelere kapılma Nokıa adı altında yasıyor telefon
sorgut' Alıntı: Arkadaşlar benim canım sıkıldı ben kaçar iyice moralim bozuldu lumia almayı planlıyordum artık onuda almam çakma sistem yollasınlar bende paramı vereyim... Allah'a emanet olun kalın sağlıcakla... Genişletmek için tıkla ... öyle dusunme sonucda c6.01 aynı tek ozellıgı belllelı olması cakma deyıl yanlıs dusuncelere kapılma Nokıa adı altında yasıyor telefon
hakan_710 Üye sorgut' Alıntı: son olarak ta dağıtmayın arkadaşlar başkalarına, laçka olmasın bu olay... Genişletmek için tıkla ... sen merak etme şüphen olmasın bu konuda
sorgut' Alıntı: son olarak ta dağıtmayın arkadaşlar başkalarına, laçka olmasın bu olay... Genişletmek için tıkla ... sen merak etme şüphen olmasın bu konuda
TheMadness Üye Konu Sahibi hakan_710' Alıntı: tek bir dosya var icon olarak.ayrıca bence emin olmayalım sistemi değiştirdiği için rm-601 dosyası fazla olabilir ----------Eklendi @ 23:44:33 ---------- Yazıldı @ 23:44:12 ---------- tamam ne kadar istiyosan Genişletmek için tıkla ... sabah hazırlayayım yaparız.
hakan_710' Alıntı: tek bir dosya var icon olarak.ayrıca bence emin olmayalım sistemi değiştirdiği için rm-601 dosyası fazla olabilir ----------Eklendi @ 23:44:33 ---------- Yazıldı @ 23:44:12 ---------- tamam ne kadar istiyosan Genişletmek için tıkla ... sabah hazırlayayım yaparız.
hakan_710 Üye neden farklı rm çıkardıklarını tam olarak bilen biri olsa işimiz daha kolay olurdu sanki
asrabi Üye sorgut' Alıntı: Merak etmeyin arkadaşlar bizimde kopyaladığımız rm-718 DÜn bütün gece elimdeydi tel keşke foto çekseydim ama çok istenirse yarın çeker koyarım Genişletmek için tıkla ... Tamam kardeşim oh be korktum bi an
sorgut' Alıntı: Merak etmeyin arkadaşlar bizimde kopyaladığımız rm-718 DÜn bütün gece elimdeydi tel keşke foto çekseydim ama çok istenirse yarın çeker koyarım Genişletmek için tıkla ... Tamam kardeşim oh be korktum bi an
hakan_710 Üye ayrıca bişey daha belirteyim test işini yazılımcılar haricinde sadece ben yapacağım neden diye kimse sormasın kalbini kırmak istemiyorum kimsenin..
ayrıca bişey daha belirteyim test işini yazılımcılar haricinde sadece ben yapacağım neden diye kimse sormasın kalbini kırmak istemiyorum kimsenin..
hakan_710 Üye polluxea♪;4305238' Alıntı: beyler 8 subatta gelcek felan demişlerdi noldu o ? gelcekse ugrasmayın barii Genişletmek için tıkla ... kesin bişey yok ortalıkta arkadaşım o da yalan oldu galiba vietnam sitesi haberi kaldırdı
polluxea♪;4305238' Alıntı: beyler 8 subatta gelcek felan demişlerdi noldu o ? gelcekse ugrasmayın barii Genişletmek için tıkla ... kesin bişey yok ortalıkta arkadaşım o da yalan oldu galiba vietnam sitesi haberi kaldırdı
polluxea♪ Üye forumu salladılar nokiadan yazı geldi dye fake cıktı demekk....bizim bu millet hiç akıllanmıycak yav valla
forumu salladılar nokiadan yazı geldi dye fake cıktı demekk....bizim bu millet hiç akıllanmıycak yav valla