belle ii mi oldu kötü mü annacılar yüklesin mi big bilgilendirir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sencan48

Üye
    Konu Sahibi
belleyi soft forat atıp mı ykluyoruz yoksa direk mi?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
2012 yılındayız annacılar belle yüklesin mi? gibi sorularla uğraşıyoruz hala ya sonra niye avrupa birliğine girmiyoruz diye dert yanıyoruz, ya niye bunu anlamak istemiyoruz teknoloji denen şey geriye gitmez daima ilerler, bu her alanda böyle, yani adamlar led tv yapmış bizse tüplü tv den led e geçelim mı diye sorumu soracaz, demekki öncesinden daha iyiki bu yenisini yapmış adam...

sencan48

Üye
    Konu Sahibi
dil sorunu falan yaşamadım kolay yuklendi soft format attım öyle yukledim yedekleme sorunu yasamadım bu sekilde

serinaga

serinaga

Üye
Sızdırılmış belleyi neredeyse 2 aydır kullanıyorum, henüz resmi belle geldi ama zaten birkaç eksiği vardı onlarda düzeltildi hemen hemen ...

dgncnyldz12

Üye
kesnliklr belle annanın bin kat daha iyisi görünüm olarak mükemml bişey.fırsatın varsa güncelle. Tabi türkiyeden aldıysan telefonu. Yoksa türkçe olmaz

texasteam

Üye
arkadaşıp sorduğun çok saçma annacılar belleye geçsinmi bu ne demek ya adamlar güncelleme çıkarmış ''Güncelleme'' yazılımda iyileştirme ve yenilikler için güncellemeler çıkar sen soruyosun bide yükliyeyim mi diye ne diyim komik :)

sencan48

Üye
    Konu Sahibi
komikse komik ben herkes gibi buu işin kurdu degilim allah allah sacma sapan yorum apmak icin yazmayın annayı yukledik yok magaza sorunu yok bilmemne belleyi yukledim sıkıntı yok simdilik ama belli olmaz ki alla alla

Quaresma53

Quaresma53

Üye
belleye geçtkten sonra zaten neden geçmediğiniz için pişman olcaksnz benden söylemesi gecikmeyin.

CLUBX

Üye
vala bende anna vardı c7 telefonumunda belle yi yükledim iyiki yüklemişim 1 basıyorum tek tuşla wireles açıyorum 1 basıyorum tek tuşla int veri yi kapatyorum eski annada ki kasılmalar yok daha hızlı daha seri yükle yeni eklenti ile one note ve bir kaç özellik geldi microsoftun artı güncel yazılım .....

muratbeyim

muratbeyim

Üye
Belle'ye geçtikten sonra telefon yenilendi sanki, Anna'da yaşadığım bütün sorunlar kayboldu. N8'imi tekrar sevmeye başladım.

semih1404

Üye
c6-01 e belleyi yükledim süper bişey oldu menünün karışık herşeyin olması dışında sorunum yok. Telefon daha stabil, hızlı, vodafone internet kullanıyorum indirmesi filanda hızlandı(şarjı için 2G EDGE kullanmama rağmen). Sevdiğim telefonumu daha da çok seviyorum...

KadirCakir

Üye
Arkadaşlar restart sorunu var mı?

sLqDsy4

sLqDsy4

Üye
Yuklemenı tavsıye ederim :good:

eminde

eminde

Üye
arkadaşlar flv meselesi hakkında nokia destek hattını aradım tüm kullanıcıların dikkat çektiği ortak problemli noktalar için en kısa zamanda yeni iyileştirmeler yapılacağını söylediler sizde kullandığınız tel haricinde başka bir telefondan arayıp şikayetinizi iletin ben birde flash ve şu yeni mesaj karakterlerinden sitem ettim imei no mu aldılar tel nomu aldılar enkısa sürede yardım edeceklerini söylediler

yoIcu

yoIcu

Üye
Ufak tefek ayar sıkıntıları yaşanıyor ama çözülüyor. Ben güncellerken tek pişmanlığım format atmayarak güncellemem. Belle yükleyecekler önce format atsın...

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
iyi oldu bu Nokia belle evvela..yalnız bellenin imkan varken özelliklerinin az olması dikkat çekiyor.nedeni ekran uygulamaları ,widget ve uyarı eksikleri..zannedersem Nokia bu eksikleri ayrı bir güncelleme ile yeni bi güncelleme getirerek hala devam ediyoruz iyileştirmeye diye uyutaçak bızi! :-)..

tayti156

Üye
Eğer Belleyi Nokia Suite Programından yüklersen bi sorun yaşayacağını sanmıyorum ben bekledim tertemiz yükledim neredeyse hiçbir sorunla karşılaşmadım ve Belle Annaya göre kat kat iyi yalnız radikal değişiklikler var ona da bikaç günde alışılıyor ben tavsiye ederim ;)

cakmak3431

cakmak3431

Üye
hiç tavsiye etmem,
%100 pişman olursun.
Sonra benim gibi anna'yı arar olursun.

sencan48

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar konuyu açalı 1 hafta olmuş bayagıdır bakmadım ama belleyi kurduguma m,lyon kere seviniyiorum ben spft format atıp kurdum bu yuzden yedekleme asamalarında sorunda yasamadım varsın gitsin tüm uygulamalarım tekrar yüklerim diye düşündüm ki o yuzden çok rahat ve sıkıntısız yükledim internet gezinmesinden yakınıp durmus herkes htaa belleyi sakın yüklemeyin gibi konular açılmış ben anlamıyorum herkes neden böyle sorun yaşıypr önceden naviden falan indirenler sonra bu sıkıntıları yaşıyor hrhalde biz bekledik ii de oldu açıçası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt