Belle için Namaz Vakitleri

Sponsorlu Bağlantılar

cihan76

Üye
    Konu Sahibi
Belle için Namaz Vakitleri
Ovi'den indirdiklerim sağlıklı çalışmıyor, vakitler yanlış.
Bildiğiniz ezan da okuyabilen bir widget ya da program var mı?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Ovide mawakit isimli bir program var denemediysen bir onu dene başarılı ezanda okuyor güzel bir şekilde

TheMadness

TheMadness

Üye
Ezan okuyor sesli.

cihan76

Üye
    Konu Sahibi
Thakir Prayer'ı yükledim önceden ama vakitler yanlış ve çoğu programda da durum böyle.

Anlaşılan sağlıklı bir program için diyaneti bekleyeceğiz. Onun da symbian için olanı görünmüyor ya hayırlısı belki java olabilir :(

Herkese cevapları için teşekkür ederim, Allah razı olsun.

TheMadness

TheMadness

Üye
Thakir Prayer'ı yükledim önceden ama vakitler yanlış ve çoğu programda da durum böyle.

Anlaşılan sağlıklı bir program için diyaneti bekleyeceğiz. Onun da symbian için olanı görünmüyor ya hayırlısı belki java olabilir :(

Herkese cevapları için teşekkür ederim, Allah razı olsun.

GPS'ten konumu güncelleyerek kullanmalısın ayarlardan.

cihan76

Üye
    Konu Sahibi
GPS'i güncelledim fakat özellikle ikindi vakitlerini 1 saate kadar sapmayla veriyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
biNU nun bitane vardı ama hatırlayamadım şuan adını

Buhara15

Üye
cepvakit 2012 Var onu kullan ben yaklaşık 5 senedir kullanıyorum en guvenilir program...

• Beğen
Tepkiler: cihan76

cihan76

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar ve yardımlar için teşekkür ederim.

Benim için telefonda bulunması gereken olmazsa olmazlardan.

tarama

Üye
Cep vakit, cep muvakkit, güzel. Ben şimdi ikincisini kullanıyorum.

• Beğen

muratay_35

Üye
netten cepmuvakit 2012 diye arat tele yükle ben bunu kullanıyorum ayarlardan ülke şehir ve ilçeyi seçip kullanabilirsin

• Beğen
oyazici26

oyazici26

Üye
S.A.
İkindi namazındaki sapma asr-ı evvel asr-ı sâni ayarından kaynaklanır. Çok ayrıntıya girmeyeyim.
Hangi programı kullanırsanız ASR (ikindi) ayarlarında bir değişiklikle durumu düzeltebilirsiniz.

___________________________________________________________________________________

Üst Alt