Belle Hakkında.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mert41994

mert41994

Üye
    Konu Sahibi
Belle Hakkında.
Arkadaşlar C6-01 cihazımda anna Symbian kurulu. Belle kurmayı düşünüyordum ancak problem yaşayanları görünce bi irkildim. Acaba sizce kurulmalı mi Belle? Yoksa daha yeni biraz bekleyip öyle mi kurulmalı Belle. Sorunları ortadan kalktığında mi kurulmalı?

idris-tolar

idris-tolar

Üye
bellede flv dışında sorun yok ..
düşünmeden kurmalısınız, yeni yazılım devamlı telefona artı sağlar...

Burakkk250

Üye
millet kuramadığı için sorun çıkıyor arkadaşım.gayet sorunsuz çalışıyor bende.yüklemelisin

slant1111

slant1111

Üye
sadece flv sorunu var. .

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
kurmadağın her dakika zarar

serinaga

serinaga

Üye
Kur kardeş kur ...

İncİnat

İncİnat

Üye
Durduğun hata...

fayzteck

fayzteck

Üye
Daha duruyo bak :) başlat oviyi

karasahinemre

Üye
flv sorunu yaşayanlar anna vıdeo player ı yüklesın sistem modifikasyon modlamada kurtuluş abi paylaşti

_ardaa

_ardaa

Üye
flv sorunu yaşayanlar anna vıdeo player ı yüklesın sistem modifikasyon modlamada kurtuluş abi paylaşti

İşe yaradı mı bari çünkü bende anna video playerı ilk belle yükleyip flv sorunu yaşadığım zaman yüklemiştim işe yaramamıştı, hatta yüklerken şuan sende 10 versiyonu var 9 versiyonu ile değiştirmek istiyor musun diye sormuştu ama işe yaramamıştı.

tolunay378

Üye
Ben nokia yetkili servisine götürdüm orada ücretsiz yaptılar ve flv gibi sorunlar yok en iyisi öyle yap

mert41994

mert41994

Üye
    Konu Sahibi
Kendim kurdum yorumlara bakarak, hiçbir sıkıntısı yok :) Flv sorunuda yaşatmadı sıkıntısız açıyor.
Sanırsam batarya ömründe biraz sıkıntı yaşatıyor ama yapacak birşey yok

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yükle gitsin kardeş durduğun kabahat...

raziysangel

Üye
Ben hiç bir yorumu okumadan direk yükledim.
Ve annaya göre çok daha beğendim. Hiç bir sorun ile karşılaşmadım. ve telefonun hiç bir şekilde en ufak yedeğini bile almadım. Nokia pc suite kendi yedek alıp telefona "belle" işletim sistemini kuruyor ve sonrasında senin eski mesajların rehberin resim videoların browser sık kullanılanların hatta arama geçmişin bile geri geliyor..

Arkadaşlar C6-01 cihazımda anna Symbian kurulu. Belle kurmayı düşünüyordum ancak problem yaşayanları görünce bi irkildim. Acaba sizce kurulmalı mi Belle? Yoksa daha yeni biraz bekleyip öyle mi kurulmalı Belle. Sorunları ortadan kalktığında mi kurulmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt