belle güncelleştirmesi yapamıyorum yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet berk ate

Üye
    Konu Sahibi
belle güncelleştirmesi yapamıyorum yardım

ben bu sayfayı hiç görmedim :)
ben nokia suitede yazılım güncelleştirmeleri dediğimde bu sayfa çıkıyo

buda bi süre sonra bu hatayı veriyo

önceki güncelleştirmelerimde de hep bu hatayı verdi ama ona tamam dediğimde güncelleştirmeler görünüyodu belle görünmüyo bayadır uğraşıyom yardım edin lütfen :(

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye

ben bu sayfayı hiç görmedim :)
ben nokia suitede yazılım güncelleştirmeleri dediğimde bu sayfa çıkıyo

buda bi süre sonra bu hatayı veriyo

önceki güncelleştirmelerimde de hep bu hatayı verdi ama ona tamam dediğimde güncelleştirmeler görünüyodu belle görünmüyo bayadır uğraşıyom yardım edin lütfen :(

aynı sorunu bende son aşamada verdi. modemi sıfırla sonra kabloyu çıkar tak düzeliyor ;) birde nokia suiteyi uyumluluk modunda indir ;)

hatada güvenlik duvarından bahsediyor dikkatimi çekti suite interneti kullanıyor diye güvenlik duvarı engellemiş olabilir.

Başlat-Çalıştır-msconfig açılan sayfanın üstündeki hizmetler bölümüne gir ve ordan güvenlik duvarını bul yanıındaki tiki kaldır, tamam de ve çık pc yi yeniden başlat. sonra tekrar dene :) bide bunu dene bakalım :)

julyus45

Üye
aynı sorunu bende son aşamada verdi. modemi sıfırla sonra kabloyu çıkar tak düzeliyor ;) birde nokia suiteyi uyumluluk modunda indir ;)

hatada güvenlik duvarından bahsediyor dikkatimi çekti suite interneti kullanıyor diye güvenlik duvarı engellemiş olabilir.

Başlat-Çalıştır-msconfig açılan sayfanın üstündeki hizmetler bölümüne gir ve ordan güvenlik duvarını bul yanıındaki tiki kaldır, tamam de ve çık pc yi yeniden başlat. sonra tekrar dene :) bide bunu dene bakalım :)

antivirüs programın açıksa kapatmayı unutma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt