Belle Güncelleme Var Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azrock

Üye
    Konu Sahibi
Belle Güncelleme Var Mı?
Arkadaşlar en son 111.030.609 var. Hiç bildiğiniz gündem de olan bir Belle versiyon güncellemesi var mı?
Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa iyi olur.

Teşekkürler.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
2.nesiller için Fp1 güncellemesi var.. 1 nesiller içinse henüz net bişey yok.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Tarayıcı yeni widgetlar html5 desteği dolby headphone dolby digital plus klavye ve navigasyon barda değişiklikler kardeşim.

Tepkiler: azrock

azrock

Üye
    Konu Sahibi
Tarayıcı yeni widgetlar html5 desteği dolby headphone dolby digital plus klavye ve navigasyon barda değişiklikler kardeşim.

Çok sağol commandtr. Çabucak ve doğru cevaplar veriyorsun. Forumun senin gibilere ihtiyacı var.

Bu Dolby Sound falan çok iyiymiş. Bu 1. Nesil cihazlara gelmez değil mi? (Dolby Sound yazılımsal mı, yoksa donanımsal mı?)

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hdmı da donanımsal ama kulaklık yazılımla oluyor.. 1.nesillerde n8 de mevcut şuan.. Gelip gelmiyiceği malesef muallakda bekleyip görücez.. Kulaklıkda bariz ses yüksekliği ve kalite artışı var.. Sözlerin için de teşekkür ederim kardeşim.

Tepkiler: azrock

azrock

Üye
    Konu Sahibi

Doğruları söyledim dostum.

yeni belle güncellemesiyle telefon hızı 1 ghz'den 1.3 ghz'e çıkıyor

123__

Üye
bu 1. nesiller için bi güncelleme gelsin artık e6 kullanılmaz halde kaldırıp atıcam o derecede.

deryAziz

Üye
nokia iyice tozuttu beyler.2.inci nesiller çıkınca 1.inci nesiller unutuldu.yazılımı boşverin oyun ve program bile çıkmıyo.nokia kullanıcılarına biraz saygı duymalı.o kadar para veriyo millet.bunun hakkını vermeliler

bende n8 de müzik dinlediğim zaman ses neden bu kadar güzel geliyor diyordum çünkü aynı kulaklığı başka telefona taktığımda ses o kadar iyi değil

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

oyun ve programı nokia çıkarmıyor. Nokia kadar kullanıcısına destek verip sahip çıkan başka firma yok. 2 senelik telefonlara 2 ay önce yepyeni bi işletim sistemi vermiş daha ne yapsın? Oyun uygulama için firmalardan talepte bulunucaksın.. Merak ettim kardeşim bugüne kadar mağazadan kaç tl lik alışveriş yaptın?

Iyi dedin commantr

Dimi3

Üye
Aslinda ipler sadece bizim degil Nokia'nin da elinde. Symbiani adam edemedi, oyun firmalariyla anlasmasi yok. Evet guncelleme konusunda nokianin uzerine tanimam ancak bu gencellemelere ayiracagi vakti, parayi yazilimcilara ayirsaydi ve symbiani gercek bir smartphonea donusturseydi bugun hicbir sorun kalmazdi. Bugun ovi storedaki k.ci kirik program ve oyunlar bile o kadar satiyorsa bir de duzgun destek geldiginde nolurdu bir dusunun. Bugun en azindan Turkiyede adam gibi kac android kullanicisi marketten alisveris yapiyor Allah askina ? Android forumlari, warez oyun konulari ve uyeleri en az Symbian kadar fazlalikta. Eger storedan adam gibi alisveris yapilsaydi nokianin duzelecegine falan inanmiyorum. Nokia istese o magazayi gercekten para vermeye deger bir magazaya donusturebilir. Ancak yapmiyor. Yapmadigi surece de Nokianin bizden bir beklentisi olamaz. Yakinda bitecek olan sistemleri alarak Nokiaya en buyuk kiyagi yaptik zaten, yetmez mi ? Bir zahmet kaldirsin bitaraflarini da bari hic yoktan ayda yilda bir cikarttigi guncellemelerini eksik etmesin bizden...

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

iyi dedin hoş dedin de bugün alman gereken en aşşa android xperia neo v kaç para peki? Ve sendeki c6 veya 603 kaç para? Nokia hatayı symbianı bitiriceğini açıklamakla yaptı.. Sen gameloft olsan geleceği olmayan bi sisteme seri seri oyunlar çıkarır mısın? Ve şunu da sana sorim sence neden angry birds gibi oyunlar play store a ücretsiz giriyor? Çünkü aradaki farkı google ödüyor peki google parayı nerden kırıyor android deki veri toplama ve kullanıcıya tıklayacağı reklamlarısunma özelliğiyle parayı vuruyor yani android kullanıcısı beleşe aldım sansa da beleşe almıyor.. Şuan symbian için yeterince oyun da uygulama da var emin ol.. 400000 küsürlük android markette ezin bakalım kaçtane iş görür şey var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...