Belle güncelleme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Belle güncelleme sorunu
Merhaba arkadaşlar ben hackli belle kullanıyorum telefon bu aralar yeni bir önemli güncelleme var diyip duruyor ustte simgeside cıkıyor ve güncelleme tekrar başlatma gerektiriyor yazıyor. Neyse 11 mb indirdim şimdi kur dedim tekrar başlatılıyor yazısı çıkıp telefon donuyor bataryayı çıkartmak zorunda kalıyorum. Problem ne olabilir acaba ? Şimdiden teşekkür ederim..

[ENGİN]

Üye
hack'ten kaynaklanıyordur 11mb güncelleme belle refresh güncellemesi ya hack'i feda deceksin ya refresh'i

Konu Sahibi
açıkcası uygulamalarımı feda edemiyorum. Refresh uygulamasıyla ne yenilik geliyor?

uygulamaları feda etme zaten hacki kaldır sonra yükle yine hacklersin cihazı ama uyumlu olmayan uygulamalar sorun çıkarabilir bence format at güncelle ve yine yüklersin uygulamaları.
Güncelleyince fazla değişiklik olmuyor saat widgetleri eklenmiş ve müzikçalar değişmiş birkaç ufak güncelleme daha eklenmiş okadar

Konu Sahibi
hmm peki teşekkür ederim ben hacki kaldırmayı düşünüyordum zaten format atmadan nasıl kaldırabilirim acaba?

MaxipmaN

Üye
soft formar at gitsin ama sıme kaydet kişilerini unsigned ne varsa gider

Konu Sahibi
Valla numaraları telefona geçirmeyi buldum fakat sime geçirmeyi nerden yapıcam bilen birisi varmı arkadaşlar telefonum c7.

Konu Sahibi
Güzel kardeşim ya ben anlatamıyorum yada siz anlamıyorsunuz rehberi nerden yedekliyeceğimi bilmiyorum seçeneksel olarak söylerseniz bende anlayabilirim. Zaten o kadarını bilsem burdan yardım istemem değilmi Şimdiden teşekkür ederim..

[ENGİN]

Üye
fabrika ayarlarından yedekleme yapabilirsin.

rehbere gir her hangi bir karvixitin üzerine basılı tut işartle de daha sonra seçeneklerden tümünü işaretle ve yine seçeneklerde elekrronik kartvizitleeri kopyalaya tıkla diğer hafızaya kopyalayı seç hafıza kartı veya depoyu seç kopyalama başlıycaktır

Konu Sahibi
teşekkürler problem halloldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...