Belle FP2 *#7370# sonrasi hafiza karti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xyusufx5800

Üye
    Konu Sahibi
Belle FP2 *#7370# sonrasi hafiza karti
merhaba arkadaslar ben nokia 700 fp2 telefonum yavasladigi icin cok gereksiz sey vardi *#7370# ile format attim hafiza kartini cikarmistim bisiy olmasin diye attim acildi sonra uyari verdi sistem hatasi neyse dedim gectim baktim hersey duzgun kapadim taktim hafiza kartini bi baktim sifre istiyor oysaki sifre koymamistim ve hafiza kartinin icin cok grekli bilgiler ve yaklasik 100 uygulamanin kurulum dosyasi vardi 12345 000000 vs gibi klasik i denedim kilit kodu pin kodu nafile koymadigim bi sifre yuzunden suan ne durumlarlardayim yardim edenden Allah razi olsun

Herkesin Kurban Bayrami Mubarek Olsun

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
bende 603 var ve bende dediğin formattan attım telefon her açtığımda sistem hatası veriyo yardım lütfen

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tele format atarken önce ayarlarınızı sıfırlayın.giriş sayfalarına eklediginiz widget uygulama vs tel hafızasında dosyaları olabilir siz format atınca siliniyor ve kartı taktıgınızda sistem hatası uyarısı alıyorsunuz

xyusufx5800

Üye
    Konu Sahibi
Her acilista sistem hatasi veriyor karta sifre istiyor nedir bu anlamadim cozum yokmu lutfen ya

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kartı takmadan soft format at 7370 le degil ayarlardan fabrika ayarlarından "veri sil ve geri yükle" ile at soft formatı ama öncesinde teli hatsız moduna al

xyusufx5800

Üye
    Konu Sahibi
dedigin gibide yaptim yok ya keske atmasaydim burayi okuyan herkese diyoruim atmayin format cozum bulunmuyo yazik edersiniz

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Yaparken Hatalı Yapıyorsunuz/Yapmışsınız Çünkü. İşlem Sırası;
Önce Hafıza Kartını Çıkart, Telefona Format At, Sonra Hafıza Kartını PCye Tak Orada Tüm Dosya Ve Klasörler Gözüküyor. Oradan SYS, PRIVATE, SYSTEM, RESOURCE Klasörlerini Silip Öyle Telefona Takılması Gerekir. Bu İşlemi Yaparak/Yapsaydınız Sorunsuz Kullanım Olur/du.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben dün arkadaşın telefona format attım öyle bir sorun oluşmadı yani daha öncede çok format attım yinede bu sorunu göremedim kimse yapmasın demişsiniz yalnız nokianin önerdiği yöntem budur sorunla karşılaşırsanız format atın!
Şifre ile ilgili birşey diyemeyeceğim ama hafıza kartını çıkarmadan birde hard format atın belki faydası olabilir

xyusufx5800

Üye
    Konu Sahibi
Mesut aktas suan hafiza kartina kendiliginden sifre konuldu acamiyorum dedigin yontemi yapip bilgisayara taksam bile hafiza kartinda sifre var acmiyorki veya acarmi

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Mesut aktas suan hafiza kartina kendiliginden sifre konuldu acamiyorum dedigin yontemi yapip bilgisayara taksam bile hafiza kartinda sifre var acmiyorki veya acarmi

Ben Zaten Daha Önce Yapmanız Gerekeni Anlatmak İstemiştim, Şuan İçin Hafıza Kartını Nasıl Şifresini Kırarsın Bilmiyorum.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
[ENGİN];5418343' Alıntı:
kartı takmadan soft format at 7370 le degil ayarlardan fabrika ayarlarından "veri sil ve geri yükle" ile at soft formatı ama öncesinde teli hatsız moduna al

kardeş dediklerini harfiyen yaptım ama telefon her açılışta sistem hatası vererek açılıyo kafayı yicem

xyusufx5800

Üye
    Konu Sahibi
kardeş dediklerini harfiyen yaptım ama telefon her açılışta sistem hatası vererek açılıyo kafayı yicem

Bende ayni sekil yaptim nafile olmuyor suan nasil duzeltecegim bilmiyorum acilinca sistem hatasi diyor keske atmayaydim

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Bende ayni sekil yaptim nafile olmuyor suan nasil duzeltecegim bilmiyorum acilinca sistem hatasi diyor keske atmayaydim

telefonunuza hard format atmayı denedinizmi arkadaşlar bi soft tur gidiyor...
hard format atın bakalım sonuç ne olacak?
ayrıca c-private-200159c0-themes klasörünü silip restart yapın çözüm olabilir

xyusufx5800

Üye
    Konu Sahibi

sildigimizde sikinti olmaz demi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sildigimizde sikinti olmaz demi

olmaz restart yapınca bir süre cihazı ellemeden bekle o klasörler tekrar oluşacak kendiliğinden, cihaz hata filan verir sen sadece bekle 30 saniye filan sürer cihazın kendine gelmesi ama kesin çözüm olurmu bilemiyorum denemekte fayda var

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

hard format riskli kardeşim ya video düzenleyici ve resim düzenleyici proları silinyomuş forumda okudum bence hard format en son çare

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...