belle fp1 için önerebilceğeğinz sorunsuz cfw varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
belle fp1 için önerebilceğeğinz sorunsuz cfw varmı ?
evet dediğim gibi fp1 için sorunsuz bir cfw önerebiilirmiisiniz ?

backwater

backwater

Üye
kendi orjinal cfw si

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
doctorrr

doctorrr

Üye
sadece 603 için cfw var okitox un işletim sisteminiz sorunsuz ve gayet stabil çalışıyor sizde cfw kullananları dövüyorlar :D

tempestshine

tempestshine

Üye
701 için cfw bilmiyorum ben :hmmm

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
:) tamam ya kullanmıyodum kullanmamda artık bu yorumlardan sonra :)

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
can abide ne hackledi ne cfw kullandı ama bilgili maşallah :)

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
karışık diyo :)

doctorrr

doctorrr

Üye
bigün canına tak eder hackleyiverir canım biliyoda bilmezden geliyor o :D

ANIL

ANIL

Admin
701 cfw ile çok daha iyi olur diye düşünüyorum. başlayabilirim cfw yapmaya?

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
on nmara olur nsekiz.mükemmel birşeyler bekliyoruz senden umut verdin :) bol bol efekt ve yazı fontunu değiştirmeyi unutma :) ve üzülerek söylüyorum can abimiz ceza almış forumdan yorum yapamıyor :vur

ANIL

ANIL

Admin
bir şeyler yapmaya çalışırım ama tester lazım 701im yok

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
cfw mi hiç bulaşma kardeşim sorun yaşadığımdan değil bu tavsiye etmemem. en kralı kimdir dedik bu dediler yükledik fısss içinde abidik gubidik prolar saçma sapan ayarlamalar allah aşkına açılış müziği apaci müziği olur mu ya gerisini sen düşün bide z de kaldırılmıyorda cfw yapanlar sanki kendine cfw yapıyor bunu bir topluluğa sunduklarının farkında değiller her bir bireyin isteği farklıdır geneli göze alıp cfw yapmak lazım biraz araştır kendi cfw ni kendin yap en iyisi

ANIL

ANIL

Admin
cfw mi hiç bulaşma kardeşim sorun yaşadığımdan değil bu tavsiye etmemem. en kralı kimdir dedik bu dediler yükledik fısss içinde abidik gubidik prolar saçma sapan ayarlamalar allah aşkına açılış müziği apaci müziği olur mu ya gerisini sen düşün bide z de kaldırılmıyorda cfw yapanlar sanki kendine cfw yapıyor bunu bir topluluğa sunduklarının farkında değiller her bir bireyin isteği farklıdır geneli göze alıp cfw yapmak lazım biraz araştır kendi cfw ni kendin yap en iyisi

katılıyorum ama ben yaparsam böyle olmaz. zaten sadelikten yanayım kendi telefonumu hard formatlı kullanıyorum. isteğe göre seçenekler sunulabilir farklı cfwler yapılabilir.

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
çok dğru söylüyorsunuz.ama nsekiz bekleriz senden böyle şeyler.eğer telefon bozulmayacaksa ben boş zamanlarımda tester olabilirim :aha: ve ayrıca ben isteklerimi söyleyeyim yazı tipi değişsin görsellik çok fazla olsun sade olsun yeter bikaç şey eklenebilir tavsiye yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt