Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belle flash desteği
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL
Admin
Konu Sahibi
Belle flash desteği
Arkadaşlar amacım herkese flash konusunda yardımcı olmak. İsterseniz orjinal yazılımı isteseniz forumda değerli arkadaşlarımızın yapmış olduğu cfwleri yükleyebiliriz. Flash atmak isteyenler bana bu konudan yazabilir ya da özel mesaj atabilir.
@@DiAbLo@@
Üye
701 e flash atmak gerekir mi peki?
VKUCUKSAHİN
Üye
Anna 25.7 ye geri döndürebilri miyiz teli flashla..
İsteğe göre atılabilir. 701 2.Nesil olduğu için bizim cihazlara göre daha hızlı. 701in max işlemci kullanımı kaç acaba eğer 75 ise 90a çıkartarak çok daha hızlı bir cihaz olabilir. Telefonun rahatlamasını istiyorsan flash atabilirsin tabi.
benim telefon gayet hızlı bence... Mesela 1.00 gb işlemciden normalde sadece 280 mb kullanıyor... Tin tin oyunu açınca da bu sadece 400 lerde ara sıra da 500 lerde izliyor... Bence gayet rahat telefon... Emeğin için ayrıca teşekkürler ama ben flash a gerek duymuyorum kanımca...
Polymath
Üye
Anıl Flash degıl dead Flash attıkta ne oldu Parçası değişti telefonun yarın gelıyor Servısten Ne parçarsı degıstı bılmıyorum ama